گروه موسیقی «اقلیم هشتم» كنسرتی را با عنوان «هُوَرقَلیا» روز جمعه یكم تیر ماه، در فرهنگسرای نیاوران اجرا می‌كند.

گروه «اقلیم هشتم» به سرپرستی «شهاب قاسمی» با همراهی گروه كُر به سرپرستی «مصطفی وقاری» قطعات سنتی با اشعاری از حافظ، سعدی، مولانا، بیدل دهلوی، شیخ بهایی، و چند قطعه گروه‌نوازی و تكنوازی را در سالن خلیج فارس اجرا می‌كنند.

عوامل هنری در این كنسرت شهاب قاسمی (سرپرست گروه، آهنگساز و تنظیم كننده)، آیدین شیخ (خواننده)، مصطفی وقاری(خواننده و سرپرست گروه كُر)، رضا اسدالهی(پركاشن)، محمد دانشور، مائده عبادی، غزل قنبری، علیرضا فلاجتی، مهرنار میرزایی ، سوسن غیاثوند، پریا صالحی، سیما غیاثی، سمانه روحی و مهیا روحی، بهنام عباسی، محمدرضا زارعی ، تمنا طارانی، سمیه زبیدی، مژده سامانی، ستاره بی‌لی‌جی (نوازندگان)، طاهره شیخ بهایی، نیروانا ستاره آسمان، آناهیتا ستاره آسمان، زیبا وفایی، امیرحسین حیدری، محسن مرادی (خوانندگان گروه كر) هستند.

«هُوَرقَلیا» نام یك ساز كوبه‌ای جدید و تلفیق دو ساز دف و انبرك است. نام ساز برگرفته از حكمت شیخ اشراق (شهاب‌الدین سهروردی) است كه هُوَرقَلیا را مكانی در عالم مثال معرفی می‌كند كه حد فاصل بین دنیای مادی، معنوی و هشت گوشه است.

این ساز با جنس پوست طبیعی از سال ١٣٨٤ ساخته و در كنسرت‌های متعدد از آن استفاده شده است. در این كنسرت از این ساز با جنس پوست مصنوعی برای اولین بار به صورت گروهی استفاده می‌شود. صدای این ساز و زنگهای آن نوایی متفاوت و عرفانی به گوش مخاطبان می‌رساند.

كنسرت گروه موسیقی«اقلیم هشتم» با عنوان «هُوَرقَلیا» روز جمعه یكم تیر ماه ساعت 18در فرهنگسرای نیاوران اجرا می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟