انتشار برخی از اظهارات حمید حامی پس از بازگشت دوباره به كشورمان.

حمید حامی از خوانندگان توانمند و صاحب سبك موسیقی پاپ كشورمان كه طی سال های اخیر با فراز و نشیب های زیادی در حوزه فعالیت های موسیقایی خود رو به رو بود چندی پیش بود كه از حضورش در كشور كانادا و ماندگاری اش خبر داد. خبری كه بسیاری از كاربران و طرفدارانش آن را به منزله مهاجرت وی به بهانه كنسرت های خارجی‌اش قلمداد كردند.

اما مدتی بعد از انتشار این اخبار و مطالب، حمید حامی به یك باره سكوتش را شكست و با انتشار ویدئویی در فضای مجازی از بازگشت خود به ایران خبر داد و اعلام كرد به زودی در گفت‌وگویی مفصل توضیحاتی درباره اتفاقات و حواشی این چند ماه در كانادا و كنسرت خبرسازش خواهد داد.

توضیح اینكه چندی پیش انتشار ویدئوهایی از كنسرت این خواننده در كانادا خبرساز شد كه او تلویحا مهاجرتش از ایران را تایید كرده بود. اما به فاصله چند روز پس از این اخبار، به یك باره یكی از كنسرت هایش در كانادا لغو شد و این خواننده از كارشكنی تهیه كنندگانش در لغو این كنسرت و ماجرای حضورش در كانادا خبر داد.

حالا این خواننده با بازگشت به ایران، قرار است به زودی اطلاعاتی مهم درباره روند حواشی رخ داده را بازگو كند.

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت