نخستین كنسرت اركستر سمفونیك موسیقی فیلم در ایران، به رهبری اركستر عبدالرضا امیرخانی در تالار وحدت روی صحنه رفت.

نخستین اركستر سمفونیك موسیقی فیلم در ایران به رهبری عبدالرضا امیرخانی با حضور تعدادی از نوازندگان سازهای زهی در تالار وحدت روی صحنه رفت.

اركستر سمفونیك موسیقی فیلم تهران، نخستین اركستر تخصصی موسیقی فیلم در ایران است كه كلیه فعالیت‌هایش را معطوف به موسیقی فیلم‌ها و سریال‌های ماندگار كرده است. این اركستر در نخستین كنسرت رسمی‌اش، مروری بر موسیقی فیلمِ برخی از آثار ماندگار تاریخ سینما داشت.

«بازی تاج و تخت»، «ارباب حلقه‌ها»، «میان ستاره‌ای»، «میشل استروگف»، «پدرخوانده»، «سینما پارادیزو»، «فتح بهشت»، «تك‌تاز»، «حرفه‌ای» و «خوب- بد- زشت» فیلم‌هایی بودند كه بخش‌هایی از موسیقی آنها را اركستر سمفونیك موسیقی فیلم تهران نواخت.

از نكات مهم این اجرا، همراهی موسیقی با تصاویری از فیلم‌ها بود. با آغاز اجرای موسیقی هر فیلم، تصاویری از پلان‌های معروفِ آن فیلم هم روی پرده نقش می‌بست. این در حالی است كه تنظیم قطعات برای اجرا توسط اركستر سمفونیك، بر عهده روزبه پرنده بوده است.

اركستر سمفونیك موسیقی فیلم تهران، پنجشنبه 8 خرداد 1404 نخستین كنسرت رسمی‌اش را به صحنه برد.

مرتبط با این خبر

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟

  • تازه‌ترین تك آهنگ محسن چاوشی منتشر شد

  • «دینگ و دانگ» كنسرت برگزار می‌كند