كنسرت گروه «شهرزاد» با عنوان «راز» به سرپرستی و آهنگسازی آذر زرگریان، خوانندگی بهادر صحت و نی نوازی كاوه صادقی‌آزاد شنبه 12اسفند در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، آذر زرگریان در مورد این اجرا توضیح داد: كنسرت «راز» در دو بخش برگزار می‌شود. بخش اول در دستگاه ماهور و آواز اصفهان است و اشعار تصنیف‌ها از سیمین بهبهانی، شفیعی‌كدكنی، هوشنگ ابتهاج و عطار نیشابوری انتخاب شده و بخش دوم نیز در مایه‌ی دشتی و نواست.

وی در ادامه در مورد انتخاب نام اجرا بیان كرد: انتخاب نام «راز» برای كنسرت گروه «شهرزاد» به دلیل اجرای تصنیفی است كه شعر آن از فروغ فرخزاد است. این تصنیف در آغاز بخش دوم اجرا می‌شود. تكنوازی عود و تنبور، نی و تار و اجرای گروهی قطعه‌ای از استاد حسن كسائی و نیز تصنیف «قدح» در مایه‌ی دشتی با شعر حافظ و در خاتمه اشاره به گوشه‌ی نهفت و تصنیف «در بگشایید» از دیگر اجراهای این قسمت است.

زرگریان همچنین در مورد انتخاب خواننده گفت: بهادر صحت خواننده‌ جوان و توانایی است كه گروه «شهرزاد» افتخار همكاری با او را دارد. رنگ صدای زیبا، دلنشین و در عین حال با قدرت او شنیدنی و به‌یادماندنی است.

آذر زرگریان، نوازندگی و ردیف موسیقی را نزد استادان محمدرضا لطفی، حسین علیزاده، داریوش طلایی، ارشد طهماسبی، و مجید كیانی فرا گرفت و به پیشنهاد حسین علیزاده در سال 1367 تدریس تار را در هنرستان دختران به عهده گرفت. وی گروه «شهرزاد» را در سال 1385 تأسیس كرده و كنسرت‌های متعددی را در داخل و خارج از كشور روی صحنه برده است.

بهادر صحت، كه بسیاری آواز او را از طریق سریال «لیسانسه‌ها» به كارگردانی سروش صحت شنیده‌اند، فراگیری آواز را از 9 سالگی نزد قاسم معمارزاده در اصفهان آغاز كرد. از سال 1387 در كلاس‌های آواز مكتبخانه‌ی میرزاعبدالله نزد محمدرضا لطفی حاضر شد و فراگیری آواز و موسیقی ایرانی را دنبال كرد. همزمان به فراگیری ساز تار نزد امیر شریفی و مازیار شاهی پرداخت. او در حال حاضر دانشجوی مقطع كارشناسی ارشد موسیقی در دانشگاه تهران است.

كنسرت گروه «شهرزاد» با عنوان «راز» به سرپرستی و آهنگسازی آذر زرگریان و خوانندگی بهادر صحت شنبه 12 اسفند، ساعت 8 شب در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود

مرتبط با این خبر

  • در تازه‌ترین كنسرت اركستر ملی چه گذشت؟

  • ضیافت سازهای ایرانی

  • «دلكوكِ» فصل بهار از 20 خرداد آغاز می‌شود

  • عثمان محمدپرست

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس