جشنواره «ریتم صلح» با تك‌نوازی سازهای كوبه‌ای در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، جشنواره «ریتم صلح» با تك‌نوازی سازهای كوبه‌ای سه شنبه 16 مرداد ساعت 10 تا 20 در این فرهنگسرا برگزار می‌شود.

در این جشنواره، شركت كنندگان نوجوان و جوان با رپرتوار از قطعات و كتاب‌های فربد یداللهی با حضور فربد یداللهی از تهران، محمد گودرزی از الیگودرز، بهرنگ پادیر از تبریز، محمدعلی عصارزاده از یزد، مسلم زارعی از سنندج و سمانه گلكار از تهران در دو گروه طلایی و نقره‌ای به رقابت می‌پردازند.

همچنین اختتامیه جشنواره «ریتم صلح» با اعلام نفرات برتر جشنواره و اهدای جوایز به برگزیدگان چهارشنبه 17 مرداد ساعت 17 در ارسباران برگزار می‌شود.

علاقه مندان برای حضوردر این برنامه می توانند به فرهنگسرای ارسباران به نشانی خیابان شریعتی، سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت