دومین آلبوم سامان جلیلی با نام «چه حال خوبیه» صبح امروز منتشر و روانه بازار موسیقی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، آلبوم «چه حال خوبیه» با 9 قطعه به نام‌های: تیك تاك، حیف 2، دستمه، حماقت، چه حال خوبیه، راحت مرو، حرفای تكراری، از دل بی قرارم و بی‌انصاف منتشر شده است و آهنگسازی كلیه قطعات این آلبوم را خود سامان جلیلی بر عهده داشته است.

ترانه‌های این آلبوم از سروده‌های شهرام جلیلی است و «محمد قیامتی» نیز تهیه كننده دومین آلبوم سامان جلیلی می‌باشد. كوشان حداد، معین راهبر، میثم اكبری و هومن آزما نیز موزیسین‌ها و تنظیم كننده‌هایی هستند كه در این آلبوم حضور دارند.

سامان جلیلی پیش از این درباره آلبوم «چه حال خوبیه» گفته بود: «من در این چند سالی كه كار كرده‌ام سعی داشتم كه كارهایم ترتیبی داشته باشد و یكی غمگین و دیگری شاد و دیگری هاوس و ترنس باشد و همیشه همین روال را تكرار می‌كردم. شب عید حتما باید یك كار شاد می‌دادم. من در یك سالی كه گذشت فقط آهنگ‌های غمگین و هاوس ترنس كار كردم و هدفم این بود كه آهنگ‌های شش و هشت و شاد من به چشم بیاید. اسم آلبوم را در ابتدا «سقوط» گذاشته بودیم ولی خودم دیگر از این فاز بد و منفی وتكراری بیزار شده بودم. احساس كردم همه خیلی مشكلات دارند و فكرشان در كار و زندگی درگیر است و پیش خودم گفتم چرا حالشان را خوب نكنیم؟ این همه من آهنگ غمگین خواندم و اتفاقاتی كه باید می‌افتاد دیگر افتاده و باید به دنبال خوب كردن حال مردم باشم و آهنگ‌هایی بسازم كه وقتی مردم برای شنیدنش سه دقیقه وقت می‌گذارند حالشان عوض شود. سعی كردم كه بین آهنگ‌ها تفاوت هم باشد. مثلا من هیچوقت كار تلفیقی نخوانده بودم و در این آلبوم خواندم. كارهای شادی ساختم و از فضایی كه قبلا در آن بودم درآمدم. این آلبوم كار غمگین هم دارد ولی 2-3 كار غمگین خیلی خوب هستند و باید این آلبوم شنیده شود و قطعا این آلبوم بهترین آلبوم همه دوران كاری من خواهد بود.»

مرتبط با این خبر

  • امید جهان مرگ را به آغوش كشید

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود