اركستر بنیاد رودكی در افتتاحیه‌ی هفته فرهنگ ایران در لبنان به اجرای برنامه پرداخت

اركستر بنیاد رودكی در آیین افتتاحیه هفته فرهنگی ایران در بیروت روی صحنه رفت. این اركستر به رهبری «بردیا كیارس» و با حضور نوازندگانی از لبنان با آواز اشكان كمانگری در سالن الرسالات بیروت قطعاتی را اجرا كرد.

اركستر بنیاد رودكی قطعات در ستایش صبح، محمد رسول الله(ص)، خوشه چین، بهار دلكش، خاك مهر آیین، شوریده، كنسرتینو برای ویلن و اركستر، بی تاب بلقیس، قطعه لبنانی «الضوء المشدی» و ای ایران را همراه با ترجمه همزمان با زیرنویس عربی بر روی پرده نمایش سالن اجرا كرد.

هنرنمایی این اركستر، با استقبال و تشویق كم نظیر حاضران در سالن همراه بود.

این مراسم با حضور و سخنرانی محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد وسام المرتضی وزیر فرهنگ لبنان بود.

هفته فرهنگی ایران در لبنان به مدت یك هفته (از 9 تا 14 اسفند) برگزار می‌شود. اركستر بنیاد رودكی امشب و در دومین اجرا در سالن انیسكو بیروت به روی صحنه می رود.

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر