ششمین دوره آكادمی رهبری اركستر توسط مركز آموزش هنری بنیاد رودكی و با تدریس نصیر حیدریان از خرداد ماه در مجموعه بنیاد رودكی آغاز خواهد شد.

رادیو آوا -دوره جدید آكادمی رهبری اركستر كه در ادامه مقاطع پیشین برگزار خواهد شد، به مباحثی همچون تكنیك‌ها و اصول رهبری اركستر، آنالیز پارتیتور، پارتیتورنوازی روی پیانو، رهبری با پیانو و رهبری اركستر با تدریس نصیر حیدریان –رهبر اركستر و استاد دانشگاه گراتس اتریش- می‌پردازد.

این دوره از آكادمی رهبری اركستر در حالی كار خود را آغاز خواهد كرد كه علاوه بر هنرجویان دوره‌های پیشین، متقاضیان جدید نیز می‌توانند پس از تعیین سطح، به آكادمی وارد شوند.
در طول این دوره‌ها كه به صورت گروهی برگزار خواهد شد، تمرینات رهبری اركستر با همراهی اركستر آموزشی برگزار شده و هنرجویان برگزیده پس از قبولی در آزمون پایانی می‌توانند در سطوح بعدی فعالیت خود را ادامه دهند.

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت