برنامه اجرا‌های تالار‌های تحت مدیریت بنیاد فرهنگی هنری رودكی در هفته نخست مرداد ماه سال جاری اعلام شد.

بر این اساس گروه موسیقی پالت یكشنبه دوم مرداد ماه ساعت 21:30 در تالار وحدت اجرا خواهند داشت و تالار رودكی نیز ساعت 21 پذیرای گروه موسیقی سازبند است.

دوشنبه سوم مرداد ماه گروه موسیقی آلنام (آذری) ساعت 21:30 در تالار وحدت به صحنه خواهند رفت و رسیتال فلوت نیز ساعت 21 در تالار رودكی اجرا می‌شود.

گروه موسیقی لیان سه‌شنبه چهارم مرداد ماه ساعت 18 و 20 در فرهنگسرای نیاوران اجرا خواهند داشت. همچنین گروه موسیقی هوران در این روز ساعت 21:30 در تالار وحدت به صحنه خواهند رفت. كنسرت آنسامبل ساز‌های بادی و زهی مركز آموزش بنیاد رودكی نیز ساعت 17 و رسیتال فلوت ساعت 21 در تالار رودكی اجرای موسیقی دارند.

گروه تنبورنوازان چریكه با نوازندگی و آهنگسازی داوود آزاد چهارشنبه پنجم مرداد ماه ساعت 21:30 در تالار وحدت كنسرتی اجرا خواهند كرد. در این روز گروه موسیقی خلیج‌فارس ساعت 21 در تالار رودكی به صحنه می‌آیند و فرهنگسرای نیاوران نیز ساعت 21 میزیان گروه موسیقی لیان خواهد بود.

همچنین پنج‌شنبه ششم مرداد ماه ساعت 21 گروه موسیقی لیان در فرهنگسرای نیاوران به صحنه می‌روند.

همچنین طی این هفته به جز شنبه، نمایش «دیو و دلبر» ساعت 18 در تالار وحدت و نمایش «درخشش» ساعت 20 در تالار حافظ میزبان مخاطبان تئاتر خواهند بود.

مرتبط با این خبر

  • مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه خالقی

  • انتشار «خورشید من» با صدای مجتبی عسگری

  • «تمنای دل» امكان نهفته موسیقی ایرانی

  • علی قورچیان نوازنده و مدرس موسیقی ایرانی درگذشت

  • قصه اطلاعیه جشنواره موسیقی فجر چیست؟

  • تلاش‌های یك استاد موسیقی كتاب شد

  • كتاب موزیسینی كه موسیقی ایران را پدر موسیقی عرب و ترك می‌دانست

  • برنامه كنسرت‌ها در آبان اعلام شد

  • «ماوای عاشقی» و «نارون» در قالب 2 اثر

  • مجوز برگزاری كنسرت در سالن میلاد صادر شد