برنامه‌های فرهنگی هنری مجموعه تالار وحدت در روز‌های آینده در زمان مقرر و طبق برنامه برگزار می‌شود.

مهدی سالم مدیرعامل بنیاد رودكی در پی حواشی ایجاد شده توسط شخص شناخته شده در بر هم زدن برنامه‌های هنری كشور كه شب گذشته با ایجاد التهاب در حاشیه برگزاری یك برنامه موسیقیایی در تالار وحدت موجب بر هم زدن نظم محیطی قبل از برگزاری این رویداد هنری شده بود گفت: قبل از اجرای كنسرت دیشب فردی شناخته شده در بر هم زدن برنامه‌های هنری برای دقایق اندكی در بیرون از تالار و خیابان شهریار (پهنه رودكی) به ایجاد هیاهو پرداخت كه این امر با حضور به موقع ماموران خدوم نیروی انتظامی تحت كنترل قرار گرفت.

وی با تشریح تدابیر و اقدامات بنیاد رودكی برای مقابله با هرنوع هنجار شكنی و حفظ شئونات در برگزاری رویداد‌های هنری و نیز تشكر از نیروی انتظامی در حمایت از نظم برگزاری رویداد‌های هنری در سراسر كشور گفت: با توجه به اسناد و صورتجلسه تهیه شده توسط ماموران نیروی انتظامی برای این فرد شناخته شده كه سابقه طولانی در ایجاد بلوا در اماكن هنری و تحریك احساسات پاك جامعه دینی با سیاه نمایی برگزاری رویداد‌های هنری دارد، پرونده قضایی تشكیل و به زودی این امر از سوی دفتر حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیگیری خواهد شد.

حواشی شب گذشته در تالار وحدت تهران مربوط به اجرای گروه «لیان» به سرپرستی محسن شریفیان بود كه بنابر اعلام قبلی طی روز‌های 23، 24، 25 و 26 خرداد در تالار وحدت با موسیقی بوشهری روی صحنه رفتند.

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر