یك نوازنده گفت: آلبوم «ردیف هفت دستگاه موسیقی ایرانی» حاصل 52 سال فعالیت و زحمت من در حوزه موسیقی بوده است.

محسن نفر آهنگساز و نوازنده سه تار گفت: آلبوم «ردیف هفت دستگاه موسیقی ایرانی» حاصل 52 سال فعالیت و زحمت من در حوزه موسیقی بوده است، اما ضبط و اجرا و پروسه ی پخش و تكثیر آن 15 سال طول كشیده است.

به گفته نفر، این آلبوم شامل 7 دستگاه و 6 آواز موسیقی ایرانی است، مجموعه ی نغمه ها و موسیقی قانون موسیقی ما را تشكیل می دهد و در كل این كار شامل 20 سی دی می شود.

او می گوید: این مجموعه در 20 سی دی فراهم آمده كه افزون بر آنچه كه مرحوم استاد موسی معروفی منتشر كرده می باشد ، در گام ها و در مقام هایی كه ایشان منتشر كرده اند اجرا كرده ایم و به علاوه گام های دیگری كه برای ارتقا سطح دانش و توانایی نوازندگان و علاقه مندان صلاح دیده شده كه از آن آگاهی یابند در این آلبوم اجرا شده است.

وی افزود: كاری كه قرار بود در 20 سال آینده دوباره اجرا شود همزمان با این اثر انجام شده، در نهایت این مجموعه با تمام فراز و نشیب هایی كه طی كرده به دست علاقه مندان و مخاطبانش رسیده است.

مرتبط با این خبر

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت

  • فراخوان هجدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد.

  • «آوای خاطره‌ها»؛ یادبود استاد مرتضی حنانه در رادیو آوا

  • «مفاخر ایران»؛ روایت نخبگان علمی و پژوهشی در رادیو آوا

  • مهلت ارسال آثار به نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان تمدید شد

  • «آوای شمس»؛ روایت شمس در رادیو آوا

  • «آوای كودك» در رادیو آوا؛ به مناسبت هفته ملی كودك

  • «ای ایران ایران»؛ سرودی برای دل

  • هفدهمین سال ثبت جهانی ردیف موسیقی ایرانی؛ از یونسكو تا نسل‌های آینده