display result search
امین غفاری از نوازندگان كشورمان پس از مسابقات بین المللی ژاپن، كنسرتو ویولن خاچاطوریان را با همراهی اركستر فیلارمونیك چك جنوبی در یكی از بزرگترین سالن های اجرای موسیقی دنیا مینوازد.
رادیو آوا- امین غفاری از تك نوازان ساز ویولن كشورمان پس از آن كه در سال 2022 موفق به دریافت 2 جایزه و مدال طلا از مسابقات معتبر موسیقی در اوزاكا ژاپن شد، مورد توجه مدیران برگزاری كنسرت در اروپا قرار گرفت و از طرف یكی از همین كمپانی های كنسرت گذار برای اجرا در سالن اسمتانا هال پراگ دعوت به همكاری شد.
وی قرار است در اكتبر امسال همراه با اركستر فیلارمونیك چك جنوبی (تپلیسی) كنسرتو ویلن خاچاطوریان را اجرا كند.
اركستر فیلارمونیك چك جنوبی از حرفه ای ترین و قدیمیترین اركسترهای اروپا است كه قدمتش به بیش از 150 سال می رسد و سولیست های بزرگی چون فریتز كرایسلر و اوژن ایزایی با این اركستر نواخته اند.
این كنسرت در سالن اسمتانا پراگ در كشور جمهوری چك برگزار می شود، این سالن بارها میزبان فستیوال های مختلف و اركسترهای بزرگی از جمله برلین فیلارمونیك، لندن فیلارمونیك، اركستر فیلارمونیك بوستون، اركستر دیوان و رهبران و سولیست های بزرگی همچون دانیل برنبویم، ایزاك پرلمن، ماكسیم ونگروف، گیل شاهام بوده است.
غفاری پیش تر نیز در عرصه بین المللی با اركستر مجلسی سوك در سالن ماسكراد در فستیوال كروملو و همینطور اركستر كالینینگراد روسیه به عنوان تكنواز اجراهای خود را روی صحنه برده بود.
وی همچنین در كشورهای ژاپن و اتریش و ارمنستان نیز به عنوان سولیست قطعات مختلفی چون زیگونروایزن سارازات، كنسرتو ویلن خاچاطوریان، كاپریس های پاگانینی و آثاری از باخ را اجرا كرده است.
در این كنسرت كه در تاریخ 21 اكتبر برابر با 15 آبان برگزار می شود، علاوه بر كنسرتو ویلن خاچاطوریان كه امین غفاری سولیست آن خواهد بود، سمفونی نهم دورژاك نیز اجرا می شود.