آیدین علیانسب و مهسا خراطیان در فصل جدید هنری موسیقی كلاسیك آنتالیا روی صحنه خواهند رفت.

علی رهبری كه اكنون رهبر میهمان دائم اپرای مارینسكی است و رهبری 5 اركستر سمفونیك در چین را به عهده دارد، اكنون با 2 نوازنده تار جوان ایرانی، آیدین علیانسب و مهسا خراطیان در این فصل هنری موسیقی كلاسیك آنتالیا برای اجرای كنسرتو 2 تار و اركستر در روز جمعه (24 آذرماه) همراه با اركستر سمفونیك دولتی آنتالیا روی صحنه خواهند رفت.

كنسرتو پارسی برای 2 تار كه از آخرین آثار علی رهبری به شمار می‌آید، دارای 3 قسمت است و موومان اول (كرشمه)، موومان دوم (رقص لوتی) و موومان سوم (سرمست) بخش‌های مختلف این اجرا خواهد بود. قسمت سوم این اثر بر پایه زنگ شتر استاد صبا نوشته شده و به آیدین علیانسب هدیه شده است.

علی رهبری، مدیر هنری سابق اركستر سمفونیك شهرهای بروكسل، مالاگا، زاگرب و پراگ است و فارغ التحصیل هنرستان عالی موسیقی ملی نیز محسوب می‌شود. این هنرمند اثر دیگری هم برای تار و اركستر نوشته است كه نوحه‌خوان نام دارد و در سن 20 سالگی برای ویلن و اركستر نوشته شده است. او قطعه «نوحه‌خوان» ذت نیز به حسین علیزاده هدیه كرده است.

مرتبط با این خبر

  • یك حال خوب موسیقایی برای «ایران»

  • انتشار جلد ششم «چهره‌های موسیقی ایران معاصر»

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب