شهروندان بلوچی شهر سرودِ مركز آوای انقلاب اسلامی به مناسبت میلاد با سعادت پیامبر اكرم (ص) نغمه‌ای را در رثای ایشان می‌خوانند.

به گزارش روابط عمومی شهر سرودِ مركز آوای انقلاب اسلامی (ماوا)، نماهنگ «جان به قربان محمد(ص)» به مناسبت میلاد با سعادت پیامبر اكرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) همزمان با هفته «وحدت» به عنوان نخستین اثر محلی شهر سرود از دلِ «سیستان و بلوچستان» تهیه شده است.

ارادت خالصانه مردمان بلوچ به ساحت مقدس رسول الله (ص) شهر سرودِ مركز آوای انقلاب اسلامی را برآن داشت تا از ظرفیت جغرافیایی و توانمندی‌های سرودی «سیستان و بلوچستان» بهره‌مند شود و نماهنگی با رنگ و بوی «بلوچی» در قالب سرود تولید كند.

نماهنگ «جان به قربان محمد(ص)» به همت شهر سرود مركز آوای انقلاب اسلامی با اجرای گروه‌های سرودی «بی‌قراران فرج» به سرپرستی محمد میرشكار و «صبح ظهور» به سرپرستی حمیدرضا صیادی، «از سیستان و بلوچستان» به كلام عبدالرحمان حواشی، آهنگسازی شروین معینی، كارگردانی وحید امینی و تهیه‌كنندگی محمدجواد آشتیانی در روستای «دَرَكْ» چابهارِ سیستان و بلوچستان تولید شده است.

این اثر متفاوت و دلنشین بلوچی مهرماه امسال مصادف با هفته وحدت منتشر خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • استعدادهای نوجوان موسیقی در «تهرانُت»

  • هراس و اشتیاق در «از من نترس»

  • در تازه‌ترین كنسرت اركستر ملی چه گذشت؟

  • ضیافت سازهای ایرانی

  • «دلكوكِ» فصل بهار از 20 خرداد آغاز می‌شود

  • عثمان محمدپرست

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد