روز جمعه 14 مهر ماه علی رهبری با رهبری اركستر سمفونیك دولتی آنتالیا فصل تازه هنری شهر آنتالیا را افتتاح می‌كند.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی رهبری برای ششمین فصل هنری به دعوت بنیاد فرهنگی و هنری شهر آنتالیا، رهبری این اركستر را بر عهده گرفته است. در این كنسرت علاوه بر 2 اثر بزرگ از چایكوفسكی قطعه مشهور بولرو اثر موریس راول نیز اجرا خواهد شد.

كشور تركیه دارای 22 اركستر سمفونیك دولتی است و اركستر سمفونیك دولتی آنتالیا یكی از جوانترین و تازه ترین آنها است. این اركسترها هر هفته یك برنامه تازه با رهبرها و سولیست‌های مختلف ارائه می‌دهند.

علی رهبری مدیر هنری سابق اركسترهایی مانند فیلارمونیك بروكسل، فیلارمونیك زاگرب، فیلارمونیك مالاگا و ویرتوزهای پراگ بوده كه تا كنون به بیش از 120 اركستر مختلف سمفونیك جهان دعوت شده است همچنین بیش از 15 سال نیز با اركستر های سمفونیك دولتی استانبول و آنكارا همكاری داشته و اكنون مسولیت مهمترین كنسرت های اركستر سمفونیك آنتالیا را به عهده دارد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • آوای خاطره‌ها: قیصر امین پور

  • هفتم آبان؛ آوای خاطره‌ها با یاد احسان خواجه‌امیری

  • امین غفاری رهبر اركستر نمایش موزیكال «امیركبیر» شد

  • چهارمین جایزه ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی

  • كنسرت گروه نهال جمعه 8 آبان ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد فریدون مشیری؛ شاعری كه واژه‌هایش در نغمه‌ها ماندگار شدند

  • «آوای خاطره‌ها» به مناسبت زادروز حمیدرضا نوربخش؛ صدایی آمیخته با شعر و موسیقی ایرانی

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد استاد محمدعلی كیانی‌نژاد؛ روایت دلدادگی با نغمه‌های نی

  • همنوازان چندمضراب در تالار رودكی

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.