باشگاه طنز انقلاب اسلامی هجدهمین دوره آموزش تخصصی طنز و كاریكاتور را برگزار می‌كند.

دوره آموزشی طنز و كاریكاتور هر سال دو بار و با تشكیل كلاس‌های طنز مطبوعاتی، شعر طنز، استنداپ كمدی، كاریكاتور مقدماتی، آیتم نویسی طنز، طنز تصویری، پادكست طنز و تدوین طنز برگزار می‌شود و برترین‌های هر كلاس برای دوره تكمیلی و عضویت در باشگاه طنز انقلاب اسلامی دعوت می شوند.

ثبت نام هجدهمین دوره آموزشی باشگاه طنز انقلاب اسلامی، تا 6 بهمن ماه است اما علاقه‌مندان می‌توانند تا 14 بهمن ماه با ارسال پیام به شناسه @tanzamouzi در سكوی بله در این دوره ثبت نام كنند.
برخی از این كلاس‌ها به صورت آموزش یك مهارت مانند تدوین یا ساخت پادكست است كه با رویكرد طنز آموزش داده می شود. در خلال این دوره كارگاه‌هایی نیز برای افرادی كه در عرصه طنز مبتدی نیستند، به‌صورت تخصصی در زمینه روایت نویسی طنز، نقالی، مناظره شاعرانه، شوخی نویسی، نقد شعر طنز و نویسندگی بخش چت‌روم برگزار می‌شود.

اساتید هجدهمین دوره آموزشی باشگاه طنز انقلاب اسلامی از فعالان طنز كشور هستند و سابقه درخشانی در این عرصه دارند.

مرتبط با این خبر

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟

  • تازه‌ترین تك آهنگ محسن چاوشی منتشر شد

  • «دینگ و دانگ» كنسرت برگزار می‌كند

  • رضا بهرام طلسم را شكست

  • داود آزاد با همراهی روح اسب

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی