دبیر بیستمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی گفت: در این دوره، دبیرخانه جشنواره شاهد دریافت 350 اثر فاخر بود كه هر یك به نوبه خود نمایانگر عمق فرهنگی و هنری این مرز و بوم است.

به گزارش ستاد خبری بیست و یكمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع)، مهدی بابایی مجرد با اعلام پایان مرحله اول داوری این بخش از جشنواره، اظهار كرد: مرحله اول داوری این جشنواره با حضور 9 داور برجسته در شهر تهران به انجام رسیده است.

وی افزود: این جشنواره، كه هر ساله به عنوان یكی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی و هنری كشور ما شناخته می‌شود، امسال نیز شاهد حضور پرشور هنرمندان و اساتید خوشنویسی از سراسر ایران بود.
دبیر بیستمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی بیان كرد: در این دوره، دبیرخانه جشنواره شاهد دریافت 350 اثر فاخر بود كه هر یك به نوبه خود نمایانگر عمق فرهنگی و هنری این مرز و بوم است. از این تعداد، 75 اثر در بخش نستعلیق، 22 اثر در بخش نسخ، 7 اثر در اقلام سته و 20 اثر در بخش شكسته نستعلیق به مرحله بعدی راه یافته‌اند.
بابایی خاطر نشان كرد: این آثار، كه با دقت و ظرافت خاصی توسط داوران مورد بررسی قرار گرفته‌اند، نشان‌دهنده تلاش و پشتكار هنرمندانی است كه با عشق و علاقه به این هنر دست به قلم شده‌اند.

وی افزود: اسامی هنرمندان برگزیده بر روی وب‌سایت شمس توس منتشر شده و آن‌ها از 3 تا 12 اردیبهشت ماه فرصت دارند تا آثار خود را به دفتر دبیرخانه تهران بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) ارسال نمایند.

دبیر بیستمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی تصریح كرد: از برگزیدگان مراسم اختتامیه كه اواخر اردیبهشت در مشهد مقدس برگزار می شود، تقدیر خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟

  • تازه‌ترین تك آهنگ محسن چاوشی منتشر شد

  • «دینگ و دانگ» كنسرت برگزار می‌كند

  • رضا بهرام طلسم را شكست

  • داود آزاد با همراهی روح اسب

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی