فراخوان مسابقه طنز و كاریكاتور با موضوع «خلیج فارس» از سوی دفتر طنز حوزه هنری منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، دفتر طنز حوزه هنری مسابقه طنز و كاریكاتور را با موضوع «خلیج فارس» و در حمایت از نام خلیج همیشگی فارس در برابر حرف‌های بی‌اساس بیگانگان برگزار می‌كند.

بخش‌های مسابقه: شعر، نثر، داستان كوتاه، نمایشنامه كوتاه، فیلم‌نامه كوتاه، كارتون و كاریكاتور

مهلت ارسال آثار: پایان آبان 1396

از آثار برگزیده با جوایزی ارزنده تقدیر می‌شود.

لطفاً هنگام ارسال آثار، مشخصات كامل (نام و نام خانوادگی، شماره‌ تماس، نشانی و نشانی اینترنتی، عنوان بخشی كه اثر مربوط به آن می‌شود و ...) فراموش نشود. دفتر طنز حوزه هنری نسبت به انتشار آثار رسیده به صورت انفرادی و در قالب مجموعه اثر آزاد است.

دونالد ترامپ روز جمعه در سخنان خود در مورد سیاست جدید آمریكا در قبال ایران از كلمه مجعول خلیج عربی استفاده كرد كه واكنش بسیاری از هنرمندان و اهالی ادبیات را در پی داشت. در همین راستا، مسابقه طنز و كاریكاتور با موضوع «خلیج فارس» و در حمایت از نام خلیج همیشگی فارس از سوی دفتر طنز حوزه هنری راه اندازی شده است.

هنرمندان كاریكاتوریست ایرانی نیز در واكنش به استفاده ترامپ از نامی مجعول برای خلیج فارس، با خلق آثار كاریكاتور برای ارائه در نمایشگاه كاریكاتور با همین موضوع در حوزه هنری، اعتراض خود را به این اقدام رئیس جمهور امریكا نشان داده‌اند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • «شب آوا»؛ همراه شبانه دوستداران موسیقی ایرانی در رادیو آوا

  • "«آوای پاییز»؛ روایت عاشقانه رادیو آوا از فصل هزاررنگ خاطره‌ها

  • فصل تازه برگزاری كنسرت‌ها در پایتخت

  • «آوای حماسه»؛ روایت ماندگار روزهای حماسه و ایثار در رادیو آوا

  • اعلام جزئیات یك پروژه موسیقایی كه كودكان را به دل تاریخ می‌برد.

  • تازه‌ترین اثر شهرام ناظری منتشر شد؛ شنیدن «امشب» با تهمورس پورناظری

  • بزرگداشت مجید درخشانی در فرهنگسرای نیاوران

  • «سَربداران» در تالار رودكی طنین‌انداز می‌شود.

  • افتتاح موزه صدا و موسیقی در برج آزادی تهران

  • معرفی برگزیدگان رادیو در اختتامیه پژواك پنجم؛ آلبرت كوچویی تجلیل شد.