display result search
2 آلبوم «نئوتنالیتی» اثر سیاوش دمیریان و «قاوال مكتبی» با هنرمندی خدایار خدادوست عنوان 2 آلبومی هستند كه به تازگی در دسترس مخاطبان موسیقی كلاسیك و موسیقی نواحی ایران قرار گرفته است.
آلبوم های «نئوتنالیتی» و «قاوال مكتبی» 2 پروژه جدید در فرآیند تولید و فروش محصولات موسیقایی هستند كه با هنرمندی سیاوش دمیریان و خدایار خدادوست در قالب 2 اثر مجزا منتشر شده اند.
«نئوتنالیتی» عنوان یكی از تازه ترین مجموعه های منتشر شده حوزه موسیقی است كه با هنرمندی سیاوش دمیریان و در حال و هوایی متفاوت پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.
آهنگسازانی چون محمدسعید شریفیان، امیر علوی، فریبا علیپور، رضا والی، مهسا سیاوشی و مهران روحانی پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
«چند سال پیش» به آهنگسازی مهران روحانی، «بلوهانس» به آهنگسازی رضا والی، «فانتزی» به آهنگسازی محمدسعید شریفیان، «9 هایكو برای پیانو» به آهنگسازی مهسا سیاوشی، «لونتیك» به آهنگسازی فریبا علیپور، «الژی» و «3 اسكچ برای پیانو» به آهنگسازی امیر علوی از جمله آثاری هستند كه در این آلبوم گنجانده شده اند.
آلبوم «قاوال مكتبی» نیز با هنرمندی خدایار خدادوست اثری در حوزه موسیقی منطقه آذربایجان است كه در قالب پروژه بی كلام در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
«مارش»، «جنگی»، «آذری»، «بلدی»، «یاللی»، «استرومبا»، «آت قاجدی»، «لیریك»، «آرازباری منصوریه»، «تركمه»، «قوشاشاپالاخ»، «میرزه ای واغزالی»، «شالاخو»، «قزافی»، «قایتاغی»، «لزگی»، «آغیر- كند»، از جمله آثاری هستند كه در این آلبوم پیش روی مخاطبان قرار گرفته اند.
این پروژه موسیقایی چندی پیش موفق به دریافت جایزه باربد و مقام اول در بخش ویژه پژوهشی موسیقی نواحی در سی ونهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر هم شده بود.