اولین كنسرت محمدرضا منصوری خواننده موسیقی ایران شامگاه جمعه بیست و هفتم مهر ماه با اجرای آثاری از مرحوم همایون خرم و بابك زرین در برج میلاد تهران برگزار شد.

اولین كنسرت محمدرضا منصوری خواننده موسیقی ایران شامگاه جمعه بیست و هفتم مهر در قالب 2 نوبت با اجرای آثاری از مرحوم همایون خرم و بابك زرین در برج میلاد تهران برگزار شد.

رضا مهدوی، احمدرضا اسعدی، بابك شهركی، سیدجواد هاشمی، ایرج نوذری، رامین راستاد، عماد آرام، محسن قصابیان، سیاوش چراغی‌پور از جمله هنرمندانی بودند كه در این كنسرت حضور داشتند.

«ای عشق»، «بی ادعا»، «طبیب عشق»، «دردم این است»، «از من بگذر»، «نیمه شبان»، «مدار عقل»، «عشق ادامه دار»، «بانوی باران»، «شهر غمگین»، «در میان گل‌ها»، «عشق و گناه»، «ای گل» از جمله قطعاتی بودند كه در این كنسرت با همراهی اركستر «نوای آفتاب» به رهبری امین سالمی پیش روی مخاطبان قرار گرفتند.

2 قطعه بی كلام «طلوع» و «تو كه تموم دنیامی» از آثار بابك زرین نیز به صورت بی كلام از سوی اركستر «نوای آفتاب» به رهبری امین سالمی اجرا و از سوی مخاطبان مورد اقبال قرار گرفت. این در حالی است كه تمامی قطعات در كنسرت به صورت ویدئووال با تصویر و متن در صحنه و ویدئووال‌های 2 طرف سالن پخش شد.

بر اساس اعلام عوامل اجرایی این برنامه، اجرای كنسرت محمدرضا منصوری در شرف تمدید است و برنامه‌ریزی برای اجرا در خارج از كشور و شهرستان‌ها در دست اقدام است.

مرتبط با این خبر

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت

  • فراخوان هجدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد.

  • «آوای خاطره‌ها»؛ یادبود استاد مرتضی حنانه در رادیو آوا

  • «مفاخر ایران»؛ روایت نخبگان علمی و پژوهشی در رادیو آوا

  • مهلت ارسال آثار به نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان تمدید شد

  • «آوای شمس»؛ روایت شمس در رادیو آوا

  • «آوای كودك» در رادیو آوا؛ به مناسبت هفته ملی كودك

  • «ای ایران ایران»؛ سرودی برای دل

  • هفدهمین سال ثبت جهانی ردیف موسیقی ایرانی؛ از یونسكو تا نسل‌های آینده