تمام بلیت های كنسرت «امین بانی» در سلیمانیه عراق به فاصله ده روز مانده به برگزاری این كنسرت به فروش رفت.

فروش بلیت های كنسرت «امین بانی» در سلیمانیه عراق به فاصله ده روز مانده به برگزاری این كنسرت مورد توجه مخاطبان و علاقمندان قرار گرفت.

امین بانی قرار است در تاریخ 2 آذر در شهر سلیمانیه عراق به اجرای زنده بپردازد. انتشار ویدئوهایی از حضور پرتعداد مخاطبان موسیقی در كنسرت قبلی این خواننده در شهر اربیل كه 16 مهر در این شهر از اقلیم كردستان عراق برگزار شد و همخوانی جالب آنها با آثار بانی، باعث شد این كنسرت خیلی زود در سلیمانیه نیز تمدید شود.

حالا دومین كنسرت امین بانی در عراق نیز با فروش تمام بلیت ها، در فاصله ده روز مانده به اجرا یكی از پرمخاطب ترین كنسرت های امسال خواننده های ایرانی در خارج از كشور است. امین بانی با حضور و اجرا در سریال «شهرزاد» چهره شد و به مرور با عاشقانه هایش به شهرت رسید. این خواننده كنسرت هایی را در تهران و شهرستان های مختلف روی صحنه برده است.

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت