پروژه موسیقایی «درنگ» با حضور زمان خیری از نوازندگان مطرح عرصه نی‌نوازی با همراهی سه هنرمند دیگر در تالار رودكی تهران به صحنه می‌رود.

كنسرت «درنگ» با حضور زمان خیری نوازنده سرشناس موسیقی ایرانی و سه هنرمند دیگر در تالار رودكی به صحنه می‌رود.

كنسرت «درنگ» با تمركز بر تك‌نوازی‌های موسیقی ایرانی، تلاش می‌كند تا مخاطبان و علاقه‌مندان به این موسیقی را در یك كنسرت مشترك، به تماشای چهار تك‌نوازی دعوت كند.

زمان خیری نوازنده سرشناس موسیقی ایرانی، در كنسرت «درنگ» به تك‌نوازیِ نی می‌پردازد.

این هنرمند در سال‌های اخیر اجراهای متعددی در سالن‌های مختلف داشته و این بار هم در قالب كنسرتی مشترك روی صحنه می‌رود. این در حالی است كه امیرحسین حقیقی سه‌تار، فرهاد رجبی راد تار و امیرحسین رئوفی سنتور می‌نوازند.

توضیح اینكه هر كدام از این هنرمندان هم به طور مجزا بخش مربوط به تكنوازیِ خود را اجرا می‌كنند.

كنسرت «درنگ» به تهیه كنندگی یاسر یگانه شامگاه سه‌شنبه 6 آذر 1403 از ساعت 20 در تالار رودكی به صحنه می‌رود.

این اجرا بخشی از پروژه «چهار فصل موسیقی ایران» است كه با هدف گسترش اجراهای اصیل طراحی شده پیش روی مخاطبان قرار داده می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر