گروه موسیقی كولی، تك آهنگ «مدلی جیپسی» را به یاد «جیپسی كینگز» منتشر كرد.

اولین موسیقی با آواز از گروه موسیقی «كولی بند» به سرپرستی بهروز فرمانی، با عنوان «مدلی جیپسی» منتشر و در بازار ایران و جهان منتشر شد.

این قطعه به احترام و یاد سال‌ها كاور موزیك‌های «جیپسی كینگز» از سوی «كولی» ها به علاقه‌مندان این گروه تقدیم شده است.

خوانندگان این اثر حسن نجف و سینا خانی‌زاده هستند و امیر محمدی تنظیم آن را به عهده داشته است.

به مدلی كه مجموعه‌ای از ریمیكس باشد، مگامیكس می‌گویند كه اغلب با آهنگ‌های یك هنرمند خاص یا آهنگ‌های محبوب یك سال یا ژانر خاص انجام می‌شود. نسخه بازخوانی را كه تركیبی از عناصر چند آهنگ از قبل موجود است، یك كاور مدلی می‌نامند. «مدلی جیپسی» یكی از این نوع قطعات است كه توسط «كولی بند» تولید و منتشر شده است.

«كولی بند» به سرپرستی بهروز فرمانی، با بیش از 10 سال سابقه فعالیت رسمی تاكنون كنسرت‌های متعددی برگزار كرده و آلبوم «عشق و آزادی» و تك آهنگ های «ساحل»، «شكوفه» و «عشق روی هوا» پیش از این از سوی این گروه منتشر شده است.

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر