سینا سرلك و گروه «راز» به سرپرستی حمید بهروزی نیا در لس آنجلس روی صحنه می‌روند.

حمید بهروزی نیا آهنگساز و سرپرست گروه «راز» گفت: هم اكنون در تدارك و برنامه ریزی برای برگزاری كنسرت هستیم كه این كنسرت 12 آپریل مصادف با 23 فروردین در سالن ویلشر ایبل لس آنجلس برگزار می‌شود.

وی بیان كرد: خواننده این كنسرت سینا سرلك است و در این كنسرت به همراه گروه «راز» به‌ اجرای برنامه می‌پردازد.

سرپرست گروه «راز» عنوان كرد: این كنسرت شامل 2 بخش است كه در بخش اول قطعاتی از آلبوم «فرزند ایران» و قطعاتی از موسیقی های قدیمی ایرانی برای مخاطبان اجرا می شود. در بخش دوم گلچینی از بهترین قطعات سینا سرلك كه پاپ است اجرا می شود. همچنین در این كنسرت اجرای 2 قطعه توسط یك گروه از لس آنجلس برای مخاطبان تدارك دیده شده است.

این نوازنده در پایان گفت: در بخش سنتی كنسرت، ونداد مساح زاده پیانو، آرزو كوچكان دف، استفان خلعتیان ویولن و خودم به عنوان نوازنده تار به صحنه می رویم. در بخش پاپ محمد شعبانی پركاشن، صفا درمان گیتار، حامد پورساعی بیس، رایمند انتظاری كیبورد و خودم به عنوان نوازنده تار و سه تار به اجرای برنامه می‌پردازیم.

مرتبط با این خبر

  • امید جهان مرگ را به آغوش كشید

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود