گروه «هم صدایان طنین» در آستانه فرا رسیدن سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) تك آهنگ «حب الحسن» را پیش روی مخاطبان قرار داد.

هادی نصیری سرپرست گروه «هم‌صدایان طنین (الغدیر طهران)» ضمن تشریح تازه ترین فعالیت های این گروه موسیقایی بیان كرد: «حب الحسن» در آستانه نیمه ماه مبارك رمضان به مناسبت میلاد باسعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) رونمایی شد.

وی افزود: این اثر با شعر و ملودی ملاحسن كاتب كربلایی و تنظیم مهدی شكارچی در استودیو استوا توسط علیرضا جلالی صدابرداری و میكس شده است. این نخستین بار است كه «هم‌صدایان طنین» اثری با حال و هوای مولودی های سنتی خوزستان كه با یزله خوانی همراه است، تولید می كند.

به گفته سرپرست گروه «همصدایان طنین»، اثر «حب الحسن» تلفیقی از تلاوت قرآن، ابتهال، یزله خوانی عربی و سرود فارسی است كه در نوع خود این اثر را از همه آثار و تولیدات قبلی این گروه متمایز می كند.

گروه هم‌آوایی بین‌المللی «الغدیر طهران» از گروه‌های هم خوانی در حوزه تولید آثار موسیقایی ملی و مذهبی است. این گروه از جمله مجموعه‌هایی است كه با هدف ترویج فرهنگ آیینی و ملی، تولیدات خود را در فضای مجازی به طور كامل منتشر و در دسترس عموم علاقه‌مندان قرار می‌دهد.

مرتبط با این خبر

  • مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه خالقی

  • انتشار «خورشید من» با صدای مجتبی عسگری

  • «تمنای دل» امكان نهفته موسیقی ایرانی

  • علی قورچیان نوازنده و مدرس موسیقی ایرانی درگذشت

  • قصه اطلاعیه جشنواره موسیقی فجر چیست؟

  • تلاش‌های یك استاد موسیقی كتاب شد

  • كتاب موزیسینی كه موسیقی ایران را پدر موسیقی عرب و ترك می‌دانست

  • برنامه كنسرت‌ها در آبان اعلام شد

  • «ماوای عاشقی» و «نارون» در قالب 2 اثر

  • مجوز برگزاری كنسرت در سالن میلاد صادر شد