سودابه سالم روزهای دوم و سوم آذر ماه در تالار وحدت كنسرت «بازی‌های آوازی» را با همراهی اركستر كودك و نوجوانان ایران زمین و گروه كار مادران را روی صحنه می‌برد.

به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، بازی های آوازی یا همان مادرانه های آهنگین مضمون های شاد، لطیف و پرتحرك در ارتباط با تعلیم و تربیت كودكان دارند. در توضبحات این اجرای سودابه سالم آمده است: «این بار «اركستر كودكان ایران زمین» بازی‌های آوازی را اجرا می‌كند بازی‌های آوازی مجموعه‌ای ارزشمند از فرهنگ شفاهی كودكان این مرز و بوم است كه نقش آموزش و پرورش را غیرمستقیم بر عهده دارد. تجارب ارزشمند مادران این سرزمین ، زیباترین اهداف آموزشی را داراست. مدرسه صلح و دوستی، مدرسه طبیعت، مدرسه فرهنگ و تاریخ، مدرسه مشاركت و ایفای نقش، مدرسه مسئولیت و نظم...»

سودابه سالم فارغ‌التحصیل هنرستان ملی و دانشكده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در رشته موسیقی است او در حال حاضر از شاخص ترین چهره فعال در موسیقی كودك به شمار می رود كه بنای آموزش موسیقی به كودكان ایران زمین را نه الگوهای غربی، بلكه استفاده از عناصر موسیقی بومی گذاشته است.

او بر خلاف مربیان امروز كه بر آموزش موسیقی با تكیه بر نت تاكید دارند، سعی می‌كند ابتدا گوش كودك را برای شنیدن موسیقی آماده كند و پس از آن به آموزش بپردازد. اهمیت این نوع آموزش موسیقی به كودكان برای سودابه سالم تا حدی است كه ‌هر از گاهی نوازندگانی را جهت مربی‌گری موسیقی به كودكان آموزش می‌دهد.

او در سال های 1370 و 1373 در سمینار جهانی آموزش موسیقی شركت داشته و دوره هایی را نیز در زمینه موسیقی درمانی ، خلاقیت و آموزش موسیقی در اتریش گذرانده است. وی كارش را در ایران با كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان آغاز كرد و سپس دامنه تدریسش گسترده تر شد.

وی تا كنون مقالات بسیاری را در مورد موسیقی كودك و نقش زنان در آموزش موسیقیایی فرهنگ به كودكان در مطبوعات مختلف مربوط به هنر موسیقی به ویژه در مجله مقام موسیقایی نوشته است. او ضمن همكاری با كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان و فرهنگسرای بهمن ، آموزش موسیقی درمانی را نیز انجام می دهد و در مراكز درمانی كودكان استثنایی فعالیت دارد.

سودابه سالم روز دوم آذر ماه در تالار وحدت كنسرت «بازی‌های آوازی» را با همراهی اركستر كودك و نوجوانان ایران زمین و گروه كار مادران را روی صحنه می‌برد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر