آلبوم «در آن سوی سكوت» عنوان یكی از آثار جدید منتشر شده در فرآیند فروش و عرضه محصولات موسیقایی است كه به تازگی با هنرمندی امین مداح در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

«در آن سوی سكوت» به آهنگسازی و نوازندگی سه تار امین مداح و نوازندگی تمبك سید علی افتخار عنوان یكی از آثار جدید منتشر شده در بازار فروش محصولات موسیقایی است كه به تازگی در ژانر موسیقی كلاسیك ایران منتشر شده است.

«آغاز»، «طلوع»، «نام تو»، «دلتنگی»، «آواز ماه»، «ستوه»، «پرواز»، «حیرانی»، «غروب»، «در آن سوی سكوت» عنوان قطعاتی هستند كه در این آلبوم گنجانده شده‌اند.

امین مداح درباره این اثر نوشته است: «این آلبوم حاصل گفتگوی من با لحظه هاست. بی واسطه و رها. هر قطعه بر پایه بداهه نوازی شكل گرفته است. تولد موسیقی در اكنون. آنچه می‌شنوید تبلور لحظاتی است كه آمده‌اند و گذشته‌اند بی آنكه دوباره تكرار شوند.»

امین مداح از جمله هنرمندان فعال عرصه موسیقی ردیف دستگاهی ایران است كه موسیقی را از سال 84 در حوزه نوازندگی سه تار آغاز كرده و در این مدت نزد هنرمندانی چون ارشد تهماسبی و مسعود شاكری به فراگیری موسیقی پرداخته است.

این هنرمند علاوه بر تولید چندین اثر موسیقایی و برگزاری كنسرت‌های مختلف مشغول تدوین فعالیت‌های تألیفی در حوزه نوازندگی تار و سه تار است.

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر