تریو «اوپن سورس» كه در سال‌های 93 و 94 با چهار اجرای موفق در تالار وحدت و فرهنگسرای نیاوران موسیقی خود را با هنردوستان ایران به اشتراك گذاشت، برای سومین بار در تهران روی صحنه می‌روند تا ساخته‌های جدید خود را معرفی كنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تریو اوپن سورس كه در سال های 93 و 94 با چهار اجرای موفق در تالار وحدت و فرهنگسرای نیاوران، موسیقی خود را با هنردوستان ایران به اشتراك گذاشت، برای سومین بار در تهران به روی صحنه می‌روند تا ساخته‌های جدید خود را كه در قالب آلبوم «آمیرا» توسط نشر موسیقی هرمس منتشر شد معرفی كنند. در كارنامه قابل اعتنای هر یك از این سه موسیقی‌دان، سابقه همكاری با هنرمندان بزرگ دنیا و هم‌چنین انتشارات پیشرو «ای سی ام» مشاهده می‌شود.

«بیورن مه‌یر» نوازنده باس و عضو سابق گروه مشهور رونین، موسس گروه سوئدی بازاربلو، عضو گروه هنرمند فقید ایرانی آزیتا حمیدی و هم‌چنین كوارتت انور براهم عود نواز برجسته تونسی، برای موسیقی دوستان ایرانی نامی آشنا است. او از سال 1384 تا كنون در قالب تمامی گروه‌های یاد شده در تهران به اجرا پرداخته است و به تازگی اولین آلبوم تكنوازی بیس او نیز توسط شركت ای سی ام منتشر شد.

«ساموئل روهرر» علاوه بر اوپن سورس، تاكنون به همراه تریو كالین ولون، كوارتت وولفرت برِده‌رُده و همچنین نیلز پتر موولوائر بارها در تهران به روی صحنه رفته است و در زمره كوبه‌ای نوازهای صاحب سبك در صحنه موسیقی نوگرای اروپاست.

«كلاوس گزینگ» كه علاقمندان موسیقی او را به عنوان آهنگساز و نوازنده در گروه خواننده مشهور جز انگلستان، نورما وینستون و همچنین نوازنده كلارینت در كوارتت انور براهم می‌شناسند، جزو معدود هنرمندان مطرح و فعال در زمینه نوازندگی ساز نامعمول و جذاب كلارینت باس است.

بنابر این گزارش، تریو اوپن سورس طی دو شب در تاریخ‌های نهم و دهم آذرماه در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌رود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • رادیو آوا زادروز محمد معتمدی را با آوای خاطره‌ها گرامی داشت

  • ماجرای «دنیای من» در یك آلبوم

  • "«آوای مهر» همزمان با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها روی آنتن رادیو آوا

  • «شب آوا»؛ همراه شبانه دوستداران موسیقی ایرانی در رادیو آوا

  • "«آوای پاییز»؛ روایت عاشقانه رادیو آوا از فصل هزاررنگ خاطره‌ها

  • فصل تازه برگزاری كنسرت‌ها در پایتخت

  • «آوای حماسه»؛ روایت ماندگار روزهای حماسه و ایثار در رادیو آوا

  • اعلام جزئیات یك پروژه موسیقایی كه كودكان را به دل تاریخ می‌برد.

  • تازه‌ترین اثر شهرام ناظری منتشر شد؛ شنیدن «امشب» با تهمورس پورناظری

  • بزرگداشت مجید درخشانی در فرهنگسرای نیاوران