خبرگزاری فارس: گردهمایی اعضای «چاووش» در سالروز تولد محمدرضا لطفی

اعضای گروه‌های چاووش، عارف، شیدا و جمعی از اهالی موسیقی در هفتاد و یكمین سالروز تولد محمدرضا لطفی در فرهنگسرای نیاوران گردهم خواهند آمد تا یاد لطفی را گرامی بدارند.
به گزارش خبرگزاری فارس، هفتاد و یكمین سالروز تولد محمدرضا لطفی با حضور جمعی از اهالی موسیقی و اعضای گروه‌های چاووش، عارف و شیدا جمعه 15 دی ماه از ساعت 19 در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

این برنامه همچون دو دوره گذشته توسط بنیاد آفرینش‌های هنری نیاوران و با مشاركت مكتب‌خانه میرزا عبدالله برگزار می‌شود. در این برنامه قرار است تعدادی از اهالی موسیقی در خصوص ابعاد هنری و شخصیتی محمدرضا لطفی سخن بگویند و در ادامه به یاد او قطعاتی را برای حضار بنوازند.

محمدرضا لطفی ردیف‌دان، آهنگساز، پژوهشگر و از برجسته‌ترین نوازندگان ساز‌های ایرانی در دوران معاصر بود. وی همچنین یكی از بنیان‌گذاران كانون فرهنگی و هنری چاووش، سرپرست گروه شیدا و موسس مكتب‌خانه میرزا عبدالله بود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نادر مشایخی و علی رادمان در اركستر معاصر پارس

  • مرحله نهایی بخش نواحی هجدهمین جشنواره جوان

  • در تازه‌ترین كنسرت اركستر «كاسپین» چه گذشت؟

  • به نوازندگان جوانان و تازه كار اعتماد كنیم

  • اجرای زنده برنامه آوای غدیر در تهران

  • استعدادهای نوجوان موسیقی در «تهرانُت»

  • هراس و اشتیاق در «از من نترس»

  • در تازه‌ترین كنسرت اركستر ملی چه گذشت؟

  • ضیافت سازهای ایرانی

  • «دلكوكِ» فصل بهار از 20 خرداد آغاز می‌شود