همایون شجریان اجرای سرود تیم ملی را تكذیب كرد

خبرگزاری فارس:
در پی انتشار خبر خوانندگی همایون شجریان برای سرود تیم ملی همراه با اركستر سمفونیك تهران، این خبر از سوی این خواننده تكذیب شد.
به گزارش خبرگزاری فارس،‌ طی روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر انتخاب همایون شجریان و سالار عقیلی برای اجرای سرود تیم ملی در رسانه‌ها منتشر شد اما همایون شجریان این خبر را تكذیب كرد.

در مراسمی كه 10 خرداد 1397 برای بدرقه تیم ملی انجام خواهد شد؛ قرار است اركستر ملی و اركستر سمفونیك قطعه‌ای را با دو خواننده اجرا كنند؛ در روزهای اخیر از انتخاب همایون شجریان و سالار عقیلی خبرهایی منتشر شد اما شجریان خبر اجرای سرود تیم ملی را تكذیب كرد.

موسسه «دل آواز» با انتشار مطلبی در این باره آورده است:

«در پی انتشار خبر خوانندگی همایون شجریان برای سرود تیم ملی این خبر از سوی همایون شجریان تكذیب شد. همایون شجریان ضمن آرزوی موفقیت برای تیم ملی گفت: تا به امروز كسی در این مورد با من صحبت نكرده است و از اصل ماجرا بی‌خبر هستم.»

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت