گروه «لیان» دو شب در تهران روی صحنه می‌رود

گروه «لیان» جدیدترین اجرای خود را در تاریخ 23و 24 اردیبهشت در تهران و تالار وحدت روی صحنه می‌برد.
به گزارش خبرگزاری فارس، محسن شریفیان نوازنده و سرپرست گروه موسیقی «لیان» با اعلام این خبر از اجرای كنسرتی جدید در تالار وحدت خبر داد و اعلام كرد كه به مانند كنسرت قبلی این گروه در تدارك اجرایی در چند بخش برای مخاطبان موسیقی است و سعی دارد باردیگر دوستداران موسیقی جنوب و بوشهر را در دل پایتخت هیجان زده كند.

محسن شریفیان در كنسرت قبلی گروه لیان با نگاهی جدی‌تر به موسیقی جنوب، چند گروه قدیمی موسیقی از جمله گروه «ساحل مكران» كه در منطقه بلوچستان فعالیت می‌كند را در تالار وحدت به روی صحنه آورد. شریفیان همچنین با دعوت از یك نوارنده دف قطعه‌ای از آثار موسیقی كُردی را به حاضران در سالن تقدیم كرد و آنرا ادای احترامی به بازماندگان زلزله كرمانشاه دانست.

با این وجود این نوازنده و پژوهشگر حوزه موسیقی جنوب و بوشهر، در هفته‌های گذشته اجراهایی را در جشنواره‌های بین المللی روی صحنه برده كه از جمله می‌توان به كنسرتش در لندن و اجرا در اسكاتلند اشاره كرد.

كنسرت 23 و 24 اردیبهشت گروه لیان به همت موسسه «كامیاب بهاران» و به تهیه كنندگی علی حق‌شناس برگزار خواهد شد و بلیت فروشی این كنسرت نیز در سایت «ایران كنسرت» آغاز شده است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • موسیقی مقامی خراسان در فهرست میراث فرهنگی ناملموس ایران ثبت ملی شد

  • موسیقی جوان به ایستگاه دوازدهم رسید

  • عاشقانه ای در آستانه پاییز

  • امید جهان مرگ را به آغوش كشید

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»