كنسرت گروه «نقش» با عنوان «شش نثر و یك نظم» روز پنجشنبه 25 مرداد، ساعت 21 در تالار رودكی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، كنسرت گروه «نقش» با عنوان «شش نثر و یك نظم» روز پنجشنبه 25 مرداد، ساعت 21 در تالار رودكی برگزار می‌شود.


امیر شریفی، نوازنده و مدرس تار و سه‌تار و سرپرست گروه «نقش» در مورد اجرای پیش رو گفت: «شش نثر و یك نظم» عنوان كنسرت اخیر گروه «نقش» است. از آنجایی كه اعضای گروه علاوه بر توانمندی در حوزۀ گروه‌نوازی سال‌هاست روی تكنوازی و تحصیلِ ظرایف و دقایقِ این گرایش از اجرای موسیقیِ ایرانی مشغول تحصیل و اجرا هستند، در كنسرت اخیر خود به اجرا در این قالب خواهند پرداخت.

شریفی در ادامه در مورد جزییات اجرا توضیح داد: در این كنسرت شاهد اجرایِ شش تكنوازیِ «مترآزاد» (همانندِ نثر در ادب فارسی) و یك قطعه با «متر ثابت» (همانندِ نظم در شعرِ موزونِ فارسی) هستیم. این تكنوازی‌های طراحی‌شده و هدفمند بر اساس طرحی از اینجانب از پسِ چندماه تمرین آمادۀ اجرا شده است.

وی افزود: اگرچه تكنوازی‌ها بر پایۀ توانمندی‌های شخصی هر یك از نوازندگان ساخته شده و با خِرد جمعیِ اعضای گروه پرداخته شده است، اما مؤلفه‌های اصلیِ هر یك از این تكنوازی‌ها و خط سیر كلّی آنها بر اساس مقتضیاتِ طرحِ اولیه سامان پذیرفته است. مُد محوریِ مورد استفاده در این طرح «راست» است و به تبع آن تمام تكنوازی‌ها از این مُدِ محوری آغاز و به آن خاتمه می‌یابند.

او در پایان گفت: برای ایجاد وحدت و انسجامِ هرچه بیشترِ بخش‌های متعددِ این برنامه، ترجیع‌بندها و مفاصلی برای تبدیل هر یك از این فضاهای مُدال ساخته شده و به صورت گروهی اجرا می‌شود. لازم به ذكر است قطعۀ منظومِ آخر همانند اغلب ساخته‌های آهنگسازِ این گروه با توجه به امكانات فرمال و محتوای ثبت‌شده در رسالات قدیم موسیقی ایران ساخته شده است.

كنسرت گروه «نقش» ساعت 21 روز پنجشنبه 25 مرداد در تالار رودكی برگزار خواهد شد و بلیت این برنامه از طریق سایت «ایران كنسرت» (www.iranconcert.com) قابل تهیه است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟