display result search
كیهان كلهر آهنگساز و نوازنده كمانچه به همراه اردال ارزنچان نوازنده ساز باقلاما اهل تركیه، طی دو شب در نیویورك و بوستون روی صحنه میروند.
به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، كیهان كلهر و اردال ارزنجان كه پیش از این بارها در كشورهای مختلف از جمله ایران و تركیه به اجرای قطعات پرداختهاند، بار دیگر در آخرین روزهای اردیبهشتماه اینبار در كشور آمریكا روی صحنه میروند.
این دو هنرمند ابتدا در روز 19 می برابر با 29 اردیبهشت ماه در شهر نیویورك و سالن «Schimmel Center» به اجرای برنامه میپردازند و یك روز بعد از این اجرا به بوستون میروند و در سالن «Berklee Performance Center» بداههنوازی میكنند.
كلهر و ارزنجان با اینكه به دو فرهنگ موسیقایی مختلف تعلق دارند اما با تاكید بر اشتراكات این دو فرهنگ، طی سالهای اخیر بارها در ایران و كشورهای دیگر كنسرتهای بسیاری را برگزار كردهاند. بخشی از همكاریهای این دو هنرمند پیش از این در قالب بداههنوازی در آلبومی با عنوان «تا بیكران دوردست» در ایران منتشر شده است.
انتهای پیام/