display result search
اركستر سمفونیك تهران به رهبری شهرداد روحانی همزمان با آغاز جامجهانی فوتبال روز چهارشنبه برای برگزاری سه كنسرت در روسیه راهی این كشور میشود.
به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، علی اكبر صفیپور مدیر عامل بنیاد رودكی چندی پیش در كنار هیئت همراه وزیر اقتصاد به روسیه سفر كرد و تفاهمنامهای را با كنسرواتوار مسكو امضا كرد؛ بر طبق این تفاهمنامه تركیبی از اركسترهای «سمفونیك تهران» و «ملی ایران» طی سه شب در شهرهایی كه تیم ملی حضور خواهد داشت، روی صحنه خواهد رفت.
نخستین اجرای اركستر در روسیه 15 ژوئن (25 خردادماه)، ساعاتی پیش از اولین بازی تیم ملی ایران مقابل مراكش در شهر سن پترزبورگ برگزار خواهد شد.
در ادامه اركستر به شهر مسكو میرود و در تاریخ 27 خرداد در سالن اصلی كنسرواتوار مسكو روی صحنه میرود و در آخرین اجرا روز 29 خرداد و در كازان به اجرای برنامه میپردازد.
در این اجراها اركستر را كه رهبری آن بر عهده شهرداد روحانی است، ضمن اجرای آثاری از موسیقی كلاسیك، دو قطعه بی كلام به همراه سرود رسمی تیم ملی ایران در جامجهانی با صدای سالار عقیلی و با آهنگسازی بابك زرین را اجرا میكند.
اركستر سمفونیك پس از بازگشت از جام جهانی نیز چهاردهم و پانزدهم تیر در تالار وحدت تهران روی صحنه میرود. در این اجرا، «وكالیز» و «كنسرت پیانو شماره 2» اثر سرگئی راخمانینوف و «سمفونی شماره 9» اثر آنتون دورژاك به اجرا درخواهد آمد. میترا كوته به عنوان سولیست در «كنسرت پیانوی شماره 2» راخمانینوف حضور دارد.
انتهای پیام/