وزیر ارشاد گفت:‌ روز قدس روز دفاع از حقیقت و مقابله با یك دروغ بزرگ به نام اسرائیل است كه در منطقه به صورت دروغین زیست كرده است.


به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس در جمع خبرنگاران اظهارداشت: قدس نماد مظلومیت مظلومانی است كه 70 سال است در منطقه‌ای قرار گرفته‌اند و آوارگی، جنگ، سختی و تلخی‌ها را تحمل می‌كنند.
وزیر ارشاد با بیان اینكه روز قدس روز دفاع از مظلومان است و مردم این ها را فراموش نكرده‌اند چون انسانیت را فراموش نكرده‌اند، گفت:‌ روز قدس روز دفاع از حقیقت و مقابله با یك دروغ بزرگ به نام اسرائیل است كه در منطقه به صورت دروغین زیست كرده است.
وی تأكید كرد: روز قدس روز دفاع از قبله اول مسلمین است و این كه مسلمانان هنوز قبله نخستین خود را به فراموشی نسپرده‌اند.
انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • صداهای بی‌نام در حافظه نسل جدید

  • یك تك‌آهنگ به یاد عروسك‌گردان فقید

  • معرفی مدیراجرایی چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • «بیدل» در حوزه هنری

  • «پس از پروانگی» در تالار وحدت روی صحنه می‌رود

  • اجرای اركستر سمفونیك «ایرانمرد»

  • موفقیت نوازنده ایرانی در یك فستیوال بین المللی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند