جشنواره «ریتم صلح» با تك‌نوازی سازهای كوبه‌ای در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، جشنواره «ریتم صلح» با تك‌نوازی سازهای كوبه‌ای سه شنبه 16 مرداد ساعت 10 تا 20 در این فرهنگسرا برگزار می‌شود.

در این جشنواره، شركت كنندگان نوجوان و جوان با رپرتوار از قطعات و كتاب‌های فربد یداللهی با حضور فربد یداللهی از تهران، محمد گودرزی از الیگودرز، بهرنگ پادیر از تبریز، محمدعلی عصارزاده از یزد، مسلم زارعی از سنندج و سمانه گلكار از تهران در دو گروه طلایی و نقره‌ای به رقابت می‌پردازند.

همچنین اختتامیه جشنواره «ریتم صلح» با اعلام نفرات برتر جشنواره و اهدای جوایز به برگزیدگان چهارشنبه 17 مرداد ساعت 17 در ارسباران برگزار می‌شود.

علاقه مندان برای حضوردر این برنامه می توانند به فرهنگسرای ارسباران به نشانی خیابان شریعتی، سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟

  • تازه‌ترین تك آهنگ محسن چاوشی منتشر شد

  • «دینگ و دانگ» كنسرت برگزار می‌كند

  • رضا بهرام طلسم را شكست

  • داود آزاد با همراهی روح اسب

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی