دبیر جشنواره تئاتر فجر گفت‌: امكان رقابت میان آثار صحنه‌ای حاضر در جشنواره در دو بخش «مسابقه بین الملل» و «مسابقه جوانان» فراهم شده است و «مسابقه مرور تئاتر ایران» نیز برگزار می شود و نمایش‌هایی در این بخش مورد داوری قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سی ‌و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، «سعید اسدی» افزود: جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به‌عنوان بزرگترین رویداد تئاتری ایران زمین، امكان مهمی برای رونق بخشی به تولید هنرمندانه آثار نمایشی و تجلی اشتیاق گروه‌های تئاتری در سراسر كشور برای تبادل تجربه و هنر با یكدیگر و ایجاد ارتباطی متفاوت با مخاطبان گرامی این هنر پر تأثیر است.

وی گفت: دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با ملاحظه توان حرفه‌ای و ویژگی آثار در نزدیكی به محورهای موضوعی فراخوان و گستره ملی نمایش‌های راه یافته به جشنواره برای ایجاد رغبت و شور و نشاط بیشتر در ایام برگزاری، بر حسب شمار متنوع آثار در مرور تئاتر ایران بخش دیگری را با عنوان «مسابقه مرور تئاتر ایران» به رقابت نمایش‌های صحنه‌ای دوره سی و پنجم می افزاید تا اكثر آثار پذیرفته شده در جشنواره فرصت حضور در بخش رقابتی جشنواره را داشته باشند.

همچنین آثار بر اساس ویژگی ها و شرایط مذكور در فراخوان در دو بخش رقابتی بین الملل و جوانان قرار خواهند گرفت و آثار دیگر كه عمدتا در بخش مرور پذیرفته شده اند در مسابقه مرور تئاتر ایران جای خواهند داشت.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر، نمایش های حاضر در این سه بخش رقابتی متعاقبا اعلام خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • "«آوای مهر» همزمان با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها روی آنتن رادیو آوا

  • «شب آوا»؛ همراه شبانه دوستداران موسیقی ایرانی در رادیو آوا

  • "«آوای پاییز»؛ روایت عاشقانه رادیو آوا از فصل هزاررنگ خاطره‌ها

  • فصل تازه برگزاری كنسرت‌ها در پایتخت

  • «آوای حماسه»؛ روایت ماندگار روزهای حماسه و ایثار در رادیو آوا

  • اعلام جزئیات یك پروژه موسیقایی كه كودكان را به دل تاریخ می‌برد.

  • تازه‌ترین اثر شهرام ناظری منتشر شد؛ شنیدن «امشب» با تهمورس پورناظری

  • بزرگداشت مجید درخشانی در فرهنگسرای نیاوران

  • «سَربداران» در تالار رودكی طنین‌انداز می‌شود.

  • افتتاح موزه صدا و موسیقی در برج آزادی تهران