آلبوم جدید سینا سرلك با نام «مجنون زمانه» منتشر شد. نسخه آنلاین این آلبوم 20 هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.


به گزارش خبرگزاری فارس، آلبوم «مجنون زمانه» اثر جدید با صدای سینا سرلك و آهنگسازی انوش جهانشاهی ا راهی بازار موسیقی شد. این در حالیست كه همزمان با نشر اثر، می توان با پرداخت 20 هزار تومان آن را از طریق سایت ریتمو، به صورت آنلاین و قانونی خریداری كرد.

مجموعه حاضر شامل هفت آهنگ باكلام تصنیف و آواز و دو آهنگ بی‌كلام به نام‌های «باز آمدم، آواز چهارگاه، مجنون زمانه، حلقه رندان، من نه منم، آواز همایون، چه كنم!؟، آوای كجاوه و ما ز بالاییم» است. در قطعات باكلام از سروده‌های شاعران كهن مثل مولانا، فروغی بسطامی، وحشی بافقی، جامی و نظامی بهره گرفته شده است. همچنین از نوازندگان این اثر می‌توان به انوش جهانشاهی، سینا جهان‌آبادی، پاشا هنجنی، روشنك نوری، مجید عسگری و محسن علیزادگان اشاره كرد.

پیش از این آلبوم، «در بند تو آزادم» با صدای سینا سرلك منتشر شده بود.

آلبوم «مجنون زمانه» به آهنگسازی انوش جهانشاهی و صدای سینا سرلك، توسط پخش موسیقی رها منتشر شده و علاقمندان می توانند نسخه فیزیكی و اورجینال اثر را از مراكز معتبر فروش در بازار موسیقی تهیه و یا جهت خرید آنلاین و قانونی آن از طریق سایت www.ritmo.ir اقدام كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • در تازه‌ترین كنسرت اركستر ملی چه گذشت؟

  • ضیافت سازهای ایرانی

  • «دلكوكِ» فصل بهار از 20 خرداد آغاز می‌شود

  • عثمان محمدپرست

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس