كنسرت دونوازی پیانو و ویولن بردیا صدرنوری و علیرضا چراغچی با عنوان «ره عشق» در تالار وحدت تهران برگزار می شود.

روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری «راد نو اندیش»، بردیا صدرنوری نوازنده پیانو و علیرضا چراغچی نوازنده ویولن، تازه‌ترین كنسرت خود را در قالب یك اجرای دو نوازی پیانو و ویولن با عنوان «ره عشق» برگزار خواهند كرد.
در این كنسرت قطعاتی در دستگاه‌های ماهور، اصفهان و چهارگاه با اجرای آثاری از آهنگسازان صاحب نام موسیقی كشورمان از جمله پرویز یاحقی، حبیب‌الله بدیعی، همایون خرم، اسدالله ملك، انوشیروان روحانی و تعدادی دیگر به مخاطبان ارائه می شود.
كنسرت دو نوازی پیانو بردیا صدرنوری و ویولن علیرضا چراغچی به همت موسسه فرهنگی هنری «راد نو اندیش» ساعت 21:30 روز پنجشنبه اول آذر ماه در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.
مخاطبان برای تهیه بلیت این كنسرت می توانند به تارنمای ایران كنسرت مراجعه كنند یا با شماره تلفن های 88528147 و 88528148 تماس بگیرند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • معرفی برگزیدگان رادیو در اختتامیه پژواك پنجم؛ آلبرت كوچویی تجلیل شد.

  • برگزاری نشست شورای موسیقی معاونت صدا به میزبانی رادیو آوا

  • شنیدن زمزمه عود و تمبك در آلبومی كه به خواهر تقدیم شد.

  • اعلام جزئیات تازه ترین كنسرت نوازنده پیشكسوت

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.