كنسرت همنوازی عود و گیتار «زریاب» به سرپرستی و آهنگسازی مجید ناظم‌پور یازدهم اسفندماه به همت موسسه فرهنگی هنری «رادنواندیش» در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.


گفتگوی عود و گیتار شنیدنی شد/ میزبانی «زریاب» در تالار وحدت
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری «راد نواندیش»، كنسرت هم‌نوازی عود و گیتار «زریاب» به سرپرستی و آهنگسازی مجید ناظم‌پور یازدهم اسفندماه به همت موسسه فرهنگی هنری «رادنواندیش» در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.







كنسرت همنوازی عود و گیتار «زریاب» به سرپرستی و آهنگسازی مجید ناظم‌پور ساعت 21:30 روز شنبه یازدهم اسفندماه به همت موسسه فرهنگی هنری «رادنواندیش» و همكاری موسسه فرهنگی هنری «سرای عود زریاب» در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.

در این كنسرت كه با هم‌نوازی ساز باستانی عود و همراهی انواع گیتار و سازهای كوبه‌ای همراه خواهد بود، قطعاتی منتخب از آلبوم پرمخاطب «زریاب» به آهنگسازی مجید ناظم‌پور نوازنده عود، آهنگساز و پژوهشگر موسیقی اجرا می‌شود. آهنگساز در این اثر كوشیده تا سه ژانر موسیقایی ایرانی، عربی و فلامنكو را درهم آمیخته و فضایی جدید خلق كند.





ناظم پور در این كنسرت تصمیم دارد محتوای آلبوم «زریاب» را كه جزء پرشنونده‌ترین موسیقی‌های پخش شده از رادیو است، به شكل وسیع‌تر به همراه سازهای مدرن الكترونیك اجرا كند.

امیرحسین حمیدی نوازنده گیتار، بنیامین مباشر امینی نوازنده گیتار، سهراب علیجانی نوازنده گیتار بیس، شایان میرغفوری نوازنده گیتار الكتریك، سیاوش معصومی نوازنده كوزه، مهرزاد املشی نوازنده كاخن و داربوكا، افشین هنرور نوازنده بندیر و تمبك و مجید ناظم‌پور آهنگساز، سرپرست گروه و نوازند عود، گروه اجرایی این كنسرت را تشكیل می‌دهند.

كنسرت هم‌نوازی عود و گیتار «زریاب» به سرپرستی و آهنگسازی مجید ناظم‌پور ساعت 21 روز شنبه یازدهم اسفندماه در تالار وحدت برگزار خواهد شد و علاقمندان برای تهیه بلیت می‌توانند از طریق موسسه فرهنگی و هنری «رادنواندیش» با شماره 88528147 و 88528148 تماس و یا به صورت اینترنتی از طریق سامانه «ایران كنسرت» مراجعه كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت