كنسرت موسیقی اقوام ایرانی «هیژان» به رهبری هیوا رنجبر در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.


كنسرت محلی «هیژان» در تالار وحدت
به گزارش خبرگزاری فارس، كنسرت موسیقی اقوام ایرانی «هیژان» پنجشنبه 12 اردیبهشت از ساعت 21:30 به رهبری هیوا رنجبر روی صحنه می‌رود.

این گروه از 60 نوازنده و 6 خواننده اصیل به نام‌های فیروز رضایی (لری)، رضا نظری (كردی)، شهریار كریمی (بختیاری و بویراحمدی)، امیر میرشكاری (جنوبی)، لقمان حسین‌زاده ( شمالی)، رضا خاتمی (آذری) تشكیل شده كه در این كنسرت تمامی خواننده‌ها و نوازنده‌های اركستر برای اثبات اتحاد اقوام ایرانیان و همدلی حضور دارند.

هیوا رنجبر پژوهشگر موسیقی اقوام در این باره گفت: هدف من از موسیقی اقوام، شناخت هرچه درست‌تر فرهنگ غنی ایران چه از لحاظ موسیقی و چه فرهنگ است كه با تحقیق و سفر به شهرهای زیادی از ایران، سعی كردم ایران و فرهنگ‌ها را با سبك موسیقی‌ها و جغرافیای نواحی آداب و رسوم و اصالت استان‌ها بهتر بشناسم و كارهایی كه در این حوزه انجام میدهم تازگی داشته باشد و به كارهای تكراری نپردازم. تفكرم به من كمك كرده تا با تلفیق سازهای كوبه‌ای و سازهای ایرانی و محلی رنگ و شكل بهتری در تنظیم كارها ایجاد كرده و با ایده‌های جدیدتر اركستر هیژان را در حوزه موسیقی بهتر معرفی كنم.





كنسرت موسیقی «هیژان» پنجشنبه 12 اردیبهشت از ساعت 21:30 به همت موسسه فرهنگی هنری فروغ فلق در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت