مجموعه تئاتر شهر اسامی 9 نمایش برای اجرا در تالارهای این مجموعه را در فروردین و اردیبهشت سال96 اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، اسامی نهایی 9 اثر نمایشی به صحنه رفته در تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر طی ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال 96 معرفی شد و مجموعه تئاتر شهر از روز 6 فروردین میزبان دوستداران تئاتر خواهد بود.

همچنین در روزهای 6 و 7 فروردین مصادف با روز جهانی تئاتر برنامه های ویژه ای در محوطه مجموعه تئاتر شهر با حضور گروه ها و هنرمندان مختلف عرصه تئاتر برگزار می شود.

از فروردین نمایش های «هملت» كاری از آرش دادگر در تالار اصلی، «بوف كور» به كارگردانی ناصر حسینی مهر در تالار چهارسو، «مرگ آسید كاظم» اثری از محمد محقق منتظری در تالار سایه، «شلتر» كاری از امین میری در تالار قشقایی، «برلین» اثری از آریان رضایی در پلاتو اجرا، «وارونه» به كارگردانی همایون حجازی در تالار سایه، «بی پدر» كاری از سید محمد مساوات در تالار قشقایی، «فصل بی عاری» اثری از سیاوش بهادری راد در تالار قشقایی و «كافه پولشری» به كارگردانی الهام پاوه نژاد در كافه تریای اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می روند.

نمایش های «ترن» به كارگردانی حمیدرضا آذرنگ در تالار اصلی، «شلتر» اثری از امین میری در تالار قشقایی، «مانوس» كاری از نازنین سهامی زاده در تالار قشقایی، «هام» به كارگردانی عباس عبدالله زاده در تالار سایه و «افرا» اثری از احمد ارجمندی در پلاتو اجرا مجموعه تئاتر شهر روی صحنه هستند.

مرتبط با این خبر

  • معرفی برگزیدگان رادیو در اختتامیه پژواك پنجم؛ آلبرت كوچویی تجلیل شد.

  • برگزاری نشست شورای موسیقی معاونت صدا به میزبانی رادیو آوا

  • شنیدن زمزمه عود و تمبك در آلبومی كه به خواهر تقدیم شد.

  • اعلام جزئیات تازه ترین كنسرت نوازنده پیشكسوت

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.