یلدا عباسی نوازنده دوتار خراسان در كنسرت‌های گروه موسیقی شیلر حضور دارد و با استقبال تماشاگران آلمانی مواجه شده است.


استقبال تماشاگران آلمانی از دوتار خراسانی
به گزارش خبرگزاری فارس، گروه موسیقی شیلر كه فروردین امسال جدیدترین آلبومش با نام «صبح دم» را با همكاری با هنرمندان ایرانی در سطح بین‌المللی به انتشار رساند، در حالی تور كنسرت این آلبوم را آغاز كرد كه یلدا عباسی نوازنده دوتار خراسان نیز آن‌ها را در این اجراها همراهی می‌كند.

عباسی نوازنده دوتار خراسان، كه در قطعه «دروازه طلایی» با كریستوفر فون دایلن سرپرست و آهنگساز گروه همكاری كرده، در تور كنسرت این گروه با عنوان آرنا تور (Arena Tour) حضور دارد.

آرنا تور عنوان تازه‌ترین تور كنسرت‌های گروه مطرح شیلر است كه از تاریخ 8 می 2019 (18 اردیبهشت 1398) در آلمان آغاز شده و تا امروز، 5 كنسرت از این تور كنسرت، در شهرهای درسدن، لایپزیگ، فرانكفورت، نورنبرگ و بیلفلد با حضور یلدا عباسی برگزار شده و این هنرمند ایرانی قرار است تا روز 25 می(سوم خرداد) در 10 كنسرت دیگر این گروه كه در شهرهای ارفورت، هانوفر، كلن، اوبرهاوزن، منهایم، اشتوتگارت، مونیخ، برمن، هامبورگ و برلین برگزار می‌شود نیز حضور داشته باشد.

مصطفی كبیری نماینده و تهیه‌كننده گروه شیلر در ایران ضمن اعلام خبر استقبال مخاطبان آلمانی از حضور یلدا عباسی در آرنا تور، بیان كرد: «طبق صحبتی كه با كریستوفر فون دایلن، سرپرست گروه داشتم؛ ایشان با توجه به استقبال تماشاگران و مخاطبان آلمانی و دیگر اعضای گروه از همراهی یلدا عباسی در آرنا تور، در تلاش است تا عباسی بتواند در تورها و اجراهای آینده نیز گروه را همراهی كند.»

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • معرفی برگزیدگان رادیو در اختتامیه پژواك پنجم؛ آلبرت كوچویی تجلیل شد.

  • برگزاری نشست شورای موسیقی معاونت صدا به میزبانی رادیو آوا

  • شنیدن زمزمه عود و تمبك در آلبومی كه به خواهر تقدیم شد.

  • اعلام جزئیات تازه ترین كنسرت نوازنده پیشكسوت

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.