محمد علیزاده، خواننده موسیقی پاپ درباره وجود نامش در تیتراژ سریال «گاندو» و پخش‌نشدن ترانه‌اش برای این سریال توضیحاتی ارائه كرد.


علت پخش‌نشدن ترانه محمد علیزاده در «گاندو»
به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، در تیتراژ سریال پرطرفدار «گاندو» كه این شب‌ها از شبكه سه سیما پخش می‌شود، نام محمد علیزاده خواننده پاپ آمده است اما اثری از ترانه او در تیتراژ سریال نیست.

علیزاده درباره پخش‌نشدن ترانه‌اش در «گاندو» توضیحاتی ویدئویی در صفحه شخصی خود ارائه كرد و گفت: برای این سریال یك ترانه سروده و موسیقی برای آن ساخته شد، اما زمانی كه به پخش نزدیك می شد، به همراه جواد افشار (كارگردان سریال) كه از دوستان خوبم است، به این نتیجه رسیدیم كه تیتراژ بدون وُكال (صدای خواننده) پخش شود، و فكر می‌كنم این خیلی بیشتر و بهتر به سریال كمك می‌كرد.

وی ادامه داد: اگر زودتر به این نتیجه می‌رسیدم، قطعاً نام من به عنوان خواننده در تیتراژ اعلام نمی‌شد و از تك‌تك مخاطبان عذر می‌خواهم و شرمنده محبت‌های همه‌شان هستم.

این خواننده پاپ گفت: تیتراژ را برای یك سریال دیگر نگه داشته‌ایم كه آنجا كار خواهد شد.

علیزاده درباره كم‌كاری خود طی ماه‌های اخیر توضیح داد: این روزها درگیر تولید هستم و احساس كردم 6 ماهه اول سال را باید تولید كنم. امسال به امید خدا سالی پركار برای من است و كارهای عاشقانه بسیاری ساخته‌ام كه به وقتش منتشر خواهند شد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یك حال خوب موسیقایی برای «ایران»

  • انتشار جلد ششم «چهره‌های موسیقی ایران معاصر»

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب