هشتادمین سالگرد درگذشت استاد الاساتید محمدحسین سیفی قزوینی (عماد الكتاب) عصر امروز در جوار آرامگاه وی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، در هشتادمین سالگرد درگذشت محمدحسین سیفی قزوینی ملقب به «عمادالكتاب» از خوشنویسان چیره‌دست سده حاضر، انجمن خوشنویسان شهرری با همكاری حلقه وصل خوشنویسان مراسم یادبود و بزرگداشت آن فقید را بر سر مزارش در امامزاده عبدالله(ع) شهرری برگزار خواهند كرد.

در این مراسم كه ساعت 18 روز دوشنبه 26 تیرماه برگزارخواهد شد، اساتید و چهره‌های ماندگار هنر خوشنویسی به همراه علاقه‌مندان به این هنر ایرانی اسلامی، حضور خواهند داشت؛ كیخسرو خروش، عباس اخوین، جلیل رسولی، عبدالصمد صمدی و عطارچیان از جمله چهره‌های ماندگار خوشنویسی در این مراسم حضور خواهند داشت. همچنین علی مرزی سخنران این گردهمایی خواهد بود.

بر اساس این گزارش، میرزا محمدحسین سیفی قزوینی متولد 27 فروردین سال 1240 شمسی ملقب به «عمادالكتاب» از استادان خوش‌نویس خط نستعلیق در یكصدسال گذشته بود كه در سن 75 سالگی در بیست و ششم تیرماه سال 1315 دار فانی را وداع گفت و در امامزاده عبدالله شهر ری به خاك سپرده شد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت

  • فراخوان هجدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد.

  • «آوای خاطره‌ها»؛ یادبود استاد مرتضی حنانه در رادیو آوا

  • «مفاخر ایران»؛ روایت نخبگان علمی و پژوهشی در رادیو آوا

  • مهلت ارسال آثار به نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان تمدید شد

  • «آوای شمس»؛ روایت شمس در رادیو آوا

  • «آوای كودك» در رادیو آوا؛ به مناسبت هفته ملی كودك

  • «ای ایران ایران»؛ سرودی برای دل

  • هفدهمین سال ثبت جهانی ردیف موسیقی ایرانی؛ از یونسكو تا نسل‌های آینده