متخصصان نت‌های دست‌نویس «گوستاو هولست» شامل «ترانه‌های فوالك سامرست» را در كتابخانه‌ای در نیوزیلند پیدا كردند.

به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، متخصصان نت‌های دست‌نویس «گوستاو هولست» شامل «ترانه‌های فوالك سامرست» را در كتابخانه‌ای در نیوزیلند پیدا كردند.

دو نت از آهنگساز انگلیسی «گوستاو هولست» در نیوزیلند پیدا شده كه بیش از 100 سال از نوشتن آنها می‌گذرد.

ترانه‌های فولك سامرست و دو ترانه بی‌كلام كه هردو در سال 1906 میلادی نوشته شده‌اند در كتابخانه سمفونی پلنتی در ساحل شرقی نروث‌آیلند كشف شدند.

برونیا دین موسیقیدان اركستر سمفونیك نیوزیلند در مورد این نت‌ها می‌گوید:"هنوز مشخص نیست كه چطور این نت‌ها سر از نیوزیلند درآورده‌اند لیكن هر دوی این دست‌نوشته‌ها در بهترین و سالم‌ترین شرایط هستند و كوچك‌ترین آسیبی ندیده‌اند".




این قطعات در سال 1906 توسط اركستر «بت پامپ روم و به رهبری خود گوستاو هولست اجرا شدند و بعد از آن تا كنون اجرا نگردیده‌اند. گوستاو هولست در سال 1874 متولد و در 1934 درگذشت. او یكی از چندین آهنگساز بنام انگلیسی بود كه در اوایل قرن بیستم علاقمند به استفاده از ترانه‌های محلی در ساخت سمفونی‌های بزرگ بود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • موسیقی مقامی خراسان در فهرست میراث فرهنگی ناملموس ایران ثبت ملی شد

  • موسیقی جوان به ایستگاه دوازدهم رسید

  • عاشقانه ای در آستانه پاییز

  • امید جهان مرگ را به آغوش كشید

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»