جشنواره‌ای برای بزرگداشتِ محمد ابراهیم باستانی پاریزی و طاهره صفارزاده

سید عباس دعایی -مدیر جشنواره آینه‌داران دوران- با تشكر از هنرمندانی كه در این دوره شركت كردند و آثاری جذاب و تامل برانگیز درباره شخصیت و نیز آثار استادان محمد ابراهیم باستانی پاریزی و طاهره صفارزاده خلق كردند، گفت: «تا این لحظه شمار هنرمندانی كه استقبال كردند شوق برانگیز بود و ما را در هدف مان كه شناساندن مفاخر كشور با زبان هنر و آشنایی بیشتر نسل امروز با نخبگان و بزرگان است مصمم تر كرد.»
سید عباس دعایی اعلام كرد: «استادان كیهان كلهر، مصطفی گودرزی و صداقت جباری پذیرفتند عضو شورای داوران دومین جایزه آینه دار دوران باشند تا سهمی در بزرگداشت مقام و جایگاه استادان محمد ابراهیم باستانی پاریزی و طاهره صفارزاده ایفا كنند.»
او در پایان از زحمات استاد حبیب‌الله صادقی و نیز پیروز ارجمند برای راهنمایی‌ها و همراهی در شكل‌گیری و برگزاری این جایزه تشكر كرد.

مرتبط با این خبر

  • «شب آوا»؛ همراه شبانه دوستداران موسیقی ایرانی در رادیو آوا

  • "«آوای پاییز»؛ روایت عاشقانه رادیو آوا از فصل هزاررنگ خاطره‌ها

  • فصل تازه برگزاری كنسرت‌ها در پایتخت

  • «آوای حماسه»؛ روایت ماندگار روزهای حماسه و ایثار در رادیو آوا

  • اعلام جزئیات یك پروژه موسیقایی كه كودكان را به دل تاریخ می‌برد.

  • تازه‌ترین اثر شهرام ناظری منتشر شد؛ شنیدن «امشب» با تهمورس پورناظری

  • بزرگداشت مجید درخشانی در فرهنگسرای نیاوران

  • «سَربداران» در تالار رودكی طنین‌انداز می‌شود.

  • افتتاح موزه صدا و موسیقی در برج آزادی تهران

  • معرفی برگزیدگان رادیو در اختتامیه پژواك پنجم؛ آلبرت كوچویی تجلیل شد.