چهارمین جشنواره موسیقی كیش روزهای 15.16 و 17 اسفند ماه در این جزیره برگزار خواهد شد.

پیش از این دهه پایانی دی ماه برای برگزاری این جشنواره تعیین شده بود كه بعد از برگزاری جلسات متعدد در نهایت نیمه اسفند تاریخ قطعی چهارمین جشنواره موسیقی كیش خواهد بود.
«بدریه بحرینی» (مدیر امور هنری سازمان منطقه آزاد كیش) در این باره می‌گوید: «این تاریخ‌ها با توجه به ایام مبارك اعیاد شعبانیه كه مصادف با یكشنبه 15 اسفند ولادت سالار شهیدان، امام حسین (ع) دوشنبه 16اسفند ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و سه‌شنبه 17اسفند ولادت امام زین‌العابدین (ع) هستند، قطعی شد تا در این عیدهای مبارك شاهد شور و نشاط مضاعفی در جزیره كیش باشیم.»
حدود 20روز پیش از آغاز جشنواره، گروه‌های راه‌یافته به مرحله نهایی برای اجرا در جزیره كیش به صورت رسمی از درگاه اینترنتی معرفی خواهند شد، به گفتة بحرینی این جشنواره در نظر دارد به معرفی فرهنگ‌ها، قومیت‌ها و سنت‌ها بر اساس رنگ‌آمیزی در سواحل جنوبی از دریای عمان تا خلیج فارس واستان‌های جنوبی ایران بپردازد.
مهم‌ترین هدف بزرگترین رویداد موسیقیایی جزیره كیش، مورد توجه قرار دادن كیش با سابقه تاریخی ودیرینه خود از نظر فرهنگی و موسیقایی است و در كنارآن رونق كسب و كار در جزیره، ایجاد جاذبه‌های گردشگری و آشنایی با فرهنگ بوم‌گردی است.

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر