از دیگر برنامه های پیش رو توسعه و تقویت رشته‌های هنری در این هنرستان‌هاست كه رشته های پنج گانه در كلیه هنرستان ها راه اندازی شود كه از سال تحصیلی جدید این برنامه در دستور كار قرار گرفته است.

اسماعیلی گفت: اخباری كه در خصوص تعطیلی رشته موسیقی در هنرستان های دولتی منتشر شده هیچ ارتباطی به هنرستان های وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ندارد و همانطور كه اشاره شد سیاست وزارت ارشاد مبتنی بر قوانین و دستورالعمل های مصوب، توسعه و تقویت آموزش هنر است.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدحسین اسماعیلی مدیركل دفتر برنامه ریزی و آموزش‌های هنری با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر 57 هنرستان هنرهای زیبا وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح كشور فعالیت دارند كه بیش از 6000 هنرجوی دختر و پسر در رشته‌های موسیقی(نوازندگی ساز ایرانی- نوازندگی ساز جهانی)، تجسمی(نقاشی- گرافیك)، نمایش، پویانمایی و سینما به تحصیل مشغولند.

وی افزود: در راستای سیاست توسعه عدالت فرهنگی و آموزشی، توسعه و تقویت این هنرستان‌ها در دستور كار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی قرار دارد و از ابتدای دولت سیزدهم 9 هنرستان جدید تاسیس شده و مقرر شده كه سیاست هر استان 2 هنرستان پیگیری و اجرایی شود.

اسماعیلی ادامه داد: از دیگر برنامه های پیش رو توسعه و تقویت رشته‌های هنری در این هنرستان‌هاست كه رشته های پنج گانه در كلیه هنرستان ها راه اندازی شود كه از سال تحصیلی جدید این برنامه در دستور كار قرار گرفته است.

وی در پایان خاطرنشان كرد: اخباری كه در خصوص تعطیلی رشته موسیقی در هنرستان های دولتی منتشر شده هیچ ارتباطی به هنرستان های وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ندارد و همانطور كه اشاره شد سیاست وزارت ارشاد مبتنی بر قوانین و دستورالعمل های مصوب، توسعه و تقویت آموزش هنر است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی

  • آغاز كورس كنسرت‌ها در زمستان

  • مجید اخشابی مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد

  • آیا موسیقی پاپ می‌تواند حال و هوای معنوی برای مخاطب بیاورد؟

  • یك شب یلدای موسیقایی در اسپانیا و پرتغال

  • 2 آلبوم منتشر نشده محمدرضا شجریان در آستانه شب یلدا

  • از سرود تیم ملی در جام جهانی چه خبر؟