كیهان كلهر كه پیش از این قرار بود در روزهای 14 و 15 شهریورماه به صحنه برود، در روز 16 شهریور نیز به همراه رامبرانت تریو در تالار وزارت كشور تهران به اجرای قطعات می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری فارس، كلهر و رامبرانت تریو فردا در روز 27 ام آگوست (5 شهریورماه)، در شهر اوترخت هلند در فستیوال جز "اوده موزیك" (Oude Muziek Kazz Festival) روی سن خواهد رفت. این در حالیست كه رامبرانت فرایش(پیانو)، تونی اورواتر (كنترباس) و وینسنت پلژر (سازهای كوبه ای) نوازندگان رامبرانت تریو، چند روز قبل از برگزاری كنسرتشان در تهران به ایران می آیند. همچنین بعد از اجراهای تهران كه طی سه شب 14، 15 و 16 شهریورماه است، كلهر و رامبرانت در روز 29 سپتامبر در باربیكن سنتر لندن كه یكی از معتبرترین سالن های كنسرت جهان محسوب می شود به اجرای قطعات خواهند پرداخت.

این كنسرت اولین باری است كه كلهر و رامبرانت تریو در ایران به صحنه می روند و طی ماه های آینده آلبومی از یكی از اجراهای مشتركشان در تلفیق موسیقی شرق و غرب در ایران منتشر خواهد شد كه در حال حاضر آخرین مراحل فنی آن در حال انجام است.

رویال هنر پارس به تهیه كنندگی مجید عبدی برگزاری این كنسرت را به عهده دارد؛ علاقمندان به تهیه بلیت برای روز 16 شهریورماه می توانند از فردا یكشنبه 5 شهریورماه به سایت بلیت فروشی مراجعه كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یك تك‌آهنگ به یاد عروسك‌گردان فقید

  • معرفی مدیراجرایی چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • اجرای اركستر سمفونیك «ایرانمرد»

  • «پس از پروانگی» در تالار وحدت روی صحنه می‌رود

  • «بیدل» در حوزه هنری

  • موفقیت نوازنده ایرانی در یك فستیوال بین المللی

  • تهران میزبان آوای ماندگار فرزندان سرزمین ایران

  • یك هفته با فضای مجازی موسیقی

  • «آلبوم‌ها» از «تك آهنگ‌ها» سبقت گرفتند

  • شنیدن 30 قطعه از استاد موسیقی